Савич аут, готов едва за Англия

Стефан Савич, голямата звезда на Черна гора, пропуска мача с България. Футболист №1 за последните три години в родината си се възстановява от травма, която му пречи да бъде на линия за сблъсъка с "лъвовете". Това призна Александър Янкович, помощник-треньор в щаба на "соколите".

"Нашата голяма надежда е Савич да бъде на разположение за двубоя с Англия в понеделник - каза наставникът. - Да играе още срещу България? Едва ли. По-скоро няма да бъде в групата".

Янкович коментира и селекцията на Петър Хубчев.

"България е отбор, сходен на нашия. Имат няколко качествени играчи. Трябва да отговорим на тяхната конкуренция с агресивност и дисциплина. Искаме да покажем, че можем да вземем нещо от този мач".

Фатос Бечирай, вратар на Черна гора, също изрази увереност, че двубоят на националния стадион "Васил Левски" дори може да бъде спечелен.

"Ние друго не искаме - каза стражът. - Групата е изравнена и всеки може да победи своя съперник. Това прави битката още по-сериозна. В София ще опитаме да покажем най-доброто, което можем. Гледахме българите, играят компактно и имат няколко футболисти с добри индивидуални качества. Искам да спечелим този мач, пък срещу Англия в понеделник - каквото стане".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят