Сагата "Шведския ритник" продължава

Водят хулигана Ралф в съда пак идната седмица

Шведът Ралф Сундберг, който ритна жестоко камериерка в хотел, в курорта Слънчев бряг, ще бъде доведен в Бургаския окръжен съд идната седмица. Втора инстанция ще гледа мярката му за неотклонение- задържане под стража, след като той я е обжалвал, стана ясно в петък.

Междувременно туроператори и хотелиери подкрепиха идеята за отрезвител в курорта Слънчев бряг.

Министърът на туризма Николина Ангелкова коментира в тв предаване вчера, че трябва да се проучи къде би могло да се изгради отрезвител, в който да настаняват пияните туристи, дошли в курорта, заради евтиния алкохол.

Идеята подкрепя и Елена Иванова, шеф на Съюза на собствениците в комплекса, която заяви, че такива отрезвители има в Испания, и по курортите в много други страни.

Хотелиерът Веселин Налбантов пък даже смята че са нужни два отрезвителя и че поне 100 евро на нощувка трябва да заплащат в тях пияните и агресивни чужденци. Налбантов разказа че в хотела му е имало преди време случай с пиян чужденец, който се държал агресивно спрямо служителка, но той то "превъзпитал". После хулиганът лично поднесъл извинения и всеки ден декларирал пред персонала, че е отказал алкохола.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България