Салма Хайек отрече да си слага ботокс

Салма Хайек

Набедиха я, че прекалява с процедурите

53-годишната Салма Хайек в многобройни интервюта казва, че никога не си е инжектирала ботокс, но очевидно не всички фенове є вярват. Тези дни звездата публикува в инстаграм снимка, направена на плажа, но абонат я обвини, че е злоупотребила с опъването на лицето си. “Твърде много ботокс. Нямаш нужда от него, Салма”, коментира потребител измежду 14-те милиона последователи на Хайек в мрежата.

“Нямам ботокс, но благодаря за съветите. Замислих се, че може би е дошло време”, написа Салма Хайек с чувство за хумор. С изявлението си тя става поредната известна жена, която застава зад естествената красота, включително и в зряла възраст. Същата философия подкрепя и Йоланда Хадид, която откровено споделя, че се е отказала от ботокса и филърите.

Салма Хайек, която оглави актьорския състав на лентата “Like A Boss”, споделя, че не се притеснява от възрастта си и е повече от съгласна да говори открито за своето виждане за красотата. “На 50 години съм. Защо трябва винаги да изглеждам добре? Вече имам мъж до себе си! Но все пак не искам да го изгубя, така че се старая”, коментира тя.

Високата 1.57 мексиканка не се притеснява от ръста си и не позволява това да влияе на нейната увереност и сексапил, които доста често демонстрира на червения килим.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица