Самара Уивинг в сватбен съспенс

“Докато смъртта ни раздели” е лятно жанрово забавление

Филмът разчита на плът и насилие

Превъзходната млада звезда Тамара Уивинг е племенница на актьора Хюго Уивинг и в последните години е на гребена на вълната на жанровото кино. Масовата публика най-вероятно я познава от изпълнението є в “Три билборда извън града”, но именно ролите є в прекрасните “The Babysitter” и “Mayhem” oт 2017 година са причина да бъде забелязана от феновете на жанра, припомня operationkino.net.

Сега тя е звездата и в премиерния за България трилър с елементи на хорър и черна комедия “Докато смъртта ни раздели”. Филмът разчита на плът и насилие и е лятно жанрово забавление.

Режисьори са дуото Мат Бетинели-Олпин и Тайлър Джилет, които имат един сегмент във “V/H/S” и са отговорни за “Devil’s Due”. Сценарият е дело на Гари Бушик и Райън Мърфи.

“Докато смъртта ни раздели” разказва историята на млада булка (Самара Уивинг), която в първата си брачна нощ ще трябва да се присъедини към новия си съпруг и богатото му ексцентрично семейство (Адам Броуди, Хенри Черни, Анди Макдауъл) в смъртоносна игра на криеница, в която всеки ще се бори за оцеляването си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино