Само „Барселона“ може да загуби от сблъсъка с "Юнайтед" (ИНФОГРАФИКА)

Само „Барселона“ има какво да губи от предстоящите 1/4-финални сблъсъци с „Манчестър Юнайтед“. Каталунците бележат отстъпление в най-силния клубен турнир в последните години за сметка на големия им испански съперник "Реал". Лионел Меси и компания имат две титли за 10 години. Последните три издания на турнира бяха печелени неизменно от кръвния враг от Мадрид. Надеждите, че "Барселона" ще бъде отборът, който ще сложи край на десподството на „белия балет“ са големи. Но "Юнайтед" показа, че може да прави чудеса. Именно така бе елиминиран френският ПСЖ на 1/8-финалите, въпреки загуба с 0:2 в първия мач на "Олд Трафорд". "Червените дяволи" няма какво да губят, тъй като всички очакват от тях да отпаднат от каталунците.

"Не ни е страх от тях - каза Хуан Мата, халф на "Юнайтед". - Имаме ли ден, дори фантастичен отбор като този на „Барса“ може да бъде победен".

Гостите от Испания обаче са във впечатляваща форма. Те имат едва три загуби за четири месеца във всички турнири.

"Нямам търпение да гледам този мач, в който ще се изправят два големи клуба - каза Златан Ибрахимович, бивш нападател на двата тима. - Лионел Меси прави разликата във всеки двубой. "Юнайтед" има Пол Погба. Двамата са фигурите, които могат да решат крайния изход на съперничеството“.

Лидерът в Испания и почти сигурен шампион пристигна на Острова облечен в стилни костюми. Вестник "Дейли Мейл" разкри, че всеки комплект струва по 4200 паунда.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят