7 жертви в три катастрофи

Само за ден в Бургаско има 7 жертви при катастрофи на пътя.

Мотоциклетист на 22 години е загинал между Поморие и Ахелой, друг е намерил смъртта в отсечката Бургас – Малко Търново, малко след село Звездец.

Още пет жертви са дадени в пътен инцидент на пътя Бургас – кв. „Ветрен”. „Фиат Пунто”, с бургаска регистрация, управляван от 68 годишна жена, навлиза в насрещната пътна лента, по която пътуват автомобили от Бургас в посока София. Той се сблъскал челно с л.а. „Рено Сценик”, със софийска регистрация. Зад волана на второто возило бил 46 годишния В.А. от София. Вследствие на инцидента е засегнат и още един лек автомобил – „Опел Корса”, с кърджалийска регистрация, управляван от 42 годишния Я.С.

С „Фиат”-а се придвижвали две жени – на 74 и 62 години и двама мъже – на 87 и 78 години, които заедно с 68 годишната водачка загубили живота си / четирима от тях починали на място, а една от жените починала впоследствие в болницата от нараняванията си/.

Водачът на л.а. „Рено” – В.А. е откаран и настанен за лечение в отделение „Реанимация” на болница „Бургасмед” с повърхностна травма на главата, травматичен шок и фрактура на левия крак / в областта на капачката на коляното и бедрото/. Движението в пътната отсечка продължава да е затруднено, като трафика се отбива през надлез „Джъмбо” в посока „ЛУКОЙЛ”, с. Свобода, Камено и автомагистрала „Тракия”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право