Сантра стана телевизионна водеща

След кратка творческа и емоционална пауза, в началото на годината Сантра зарадва почитателите си с нов музикален сингъл, а сега даде рестарт на успешното и много гледано предаване "Close Up" по телевизия The Voice – близък поглед към делника на популярни личности. Този път освен водещ, Сантра е и негов продуцент.

“Хората рядко са такива, каквито изглеждат. Особено известните и успелите – трудно можем да разберем какво стои зад маските и грима им. Затова и моята цел е да се приближа максимално до човека зад името и да разбера повече за истинската му същност“, разказва за амбициозната задача, с която се е заела Сантра.

Певицата е помислила за всичко в предаването, като ще се грижи сама дори и за собствения си стайлиг. Тя има характерен екстравагантен и отличаващ се стил, но обещава в "Close Up" да я видим доста по-елегантна. „Като продуцент вкарах моя почерк в целия проект, но нямаше да се справя без безценната помощ на екипа на най-добрата музикална телевизия в България и на основния спонсор. Надявам се крайният резултат да се хареса на зрителите“, споделя още Сантра.

Close Up тръгна на 22 април по The Voice TV. Всяка делнична вечер в предаването Your Voice от 18 ч. ще се излъчва 5-минутна рубрика Close Up, която ще е с повторения от 10 ч. на другия ден. Първата цяла серия ще се излъчи на 5 май, в неделя, от 21 ч. Веднага след това ще бъде качена и в YouTube канала CloseUP.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица