Сара Джесика Паркър е с тяло на момиче

Тялото на екранната Кари Брадшоу от филма "Сексът и градът" и след 20 години по-късно събира възхитителни погледи. 54-годишната актриса Сара Джесика Паркър е запазила перфектна фигура като на младо момиче. Тя влезе в обектива на папараците по време на почивка на плажа в Хамптън.

Да, Кари Брадшоу никога не остарява. И актрисата, която изигра журналистката от "Сексът и градът", също!

Сара Джесика Паркър показа перфектна фигура на плажа в Хамптън. Тя се появи там в цял тъмносин бански костюм и с книга под мишница, която след това дълго време чете, излегнала се на пясъка. Феновете в интернет похвалиха актрисата, подчертавайки че на нейните години, изглежда просто зашеметяващо и могат да й завидят доста по-млади неини знаменити колежки.

Тайната на красотата и фината фигура на Сара Джесика е проста - всекидневни тренировки във фитнес залата и два пъти седмично се занимава с йога. Освен това, актрисата кара велосипед и често върти обръч. В същото време звездата от „Сексът и градът“ се придържа към здравословен хранителен режим.

Сара Джесика Паркър се събуди известна след излизането на телевизионния сериал "Сексът и градът" през 1998 година. Наскоро тя призна, че по време на снимките е била обект на сексуален тормоз от страна на свой колега, но не пожела да го назове по име. " Въпреки това просто продължих да ходя на работа, опитвайки се да не обръщам внимание на това", каза Паркър.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица