Свалят разхода на гориво на камионите (видео)

 

Новите модели товарни автомобили от серията TG на водещия световен производител на камиони и автобуси MAN бяха представени пред българска публика в столичния Интер Експо Център. Мащабното събитие бе организирано от официалния вносител на продуктите на марката MVB Truck and Bus Bulgaria. На разположение в залата бяха два камиона от серията TG, които се отличават с пакети от системи за ефективност и икономичност Efficient Line 3. Според немския производител с тези пакети разходът на гориво може да бъде намален с до 6,35% в сравнение с предишната серия Efficient Line 2.

През изминалата година у нас са продадени 851 автомобила MAN. „Този резултат ни поставя убедително на първо място при вносителите на тежкотоварни модели в България“, коментира Владислав Атанасов, изпълнителен директор на MVB Truck and Bus Bulgaria. Той очаква тенденцията за растеж на продажбите да се запази и през настоящата година. До края на 2017 г. сервизната мрежа на марката у нас ще бъде разширена с още един център от най-високия клас А в Пловдив, а продуктовото портфолио ще се увеличи с новия модел TGE. Това е автомобил с капацитет между 3,5 и 7 тона, конструиран със съвместните усилия на инженерите на MAN и Volkswagen.

Регионалният мениджър на MAN за Централна и Източна Европа д-р Уилфрид Гацке потвърди, че 2016 г. е била успешна за марката в Европа и в България. „Пазарите се развиха положително и обемът на регистрираните товарни автомобили над 6 тона още веднъж се покачи значително - сподели той. - Ние успяхме да продадем над 77 000 екземпляра в Европа, приблизително 5% повече в сравнение с 2015 г. MAN се развива отлично и в България след прехвърлянето на търговската дейност на MVB и през последната година постигнахме 18,4% пазарен дял.“

Вижте видео от събитието тук:

https://www.youtube.com/watch?v=ovMHLH7Gj10&feature=youtu.be

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Автомобили