Сватбена мода от световни дизайнери показват в София

Предложение на Victoria Bridal.

12-то издание на изложението Sоfia Wedding Expo започва днес

Днес от 17 часа ще има светлинно шоу в центъра на София

Новите колекции на световни и български дизайнери на сватбена мода представят на най-голямото изложение за бъдещи младоженци в “София хотел Балкан”. Днес и утре 12-тото поредно издание на Sоfia Wedding Expo ще изпълни залите с красота, феерия и елегантност.

Изложителите включват представители на водещи фирми за булчинска мода, сред които са българските дизайнери Ирина Сардарева и “Къща на шапките”, Галя Долапчиева и Радостина Илиева - дизайнери на “Алегра”, модни къщи Estrella и Marcia, както и представители на световните брандове като Alfa Bride, Bridal House, Mille Bridal, Victoria Bridal и Love Bridal.

Бъдещите младоженци ще имат възможност да съберат идеи за интересни локации - хотели и ресторанти, за покани, аксесоари, сватбени торти, цветя, козметика, лимузини, за специално светлинно и огнено шоу, както и за първи сватбен танц.

Фирмата организатор подкрепя и тази година “Розовата фондация” като предоставя щанд, на който ще се продават сватбени аксесоари, сътворени специално за събитието от децата в неравностойно положение, за които се грижи фондацията.

Интересът към изложението всяка година е голям и организаторите очакват над 3000 посетители.

По повод откриването днес пред хотела ще има светлинно шоу от 17 часа.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл