Световни иновации за по-красива усмивка демонстрират в Пловдив

Световни иновации за по-красива усмивка, които правят зъболечението по-естетично и по-ефективно, могат да се видят в палата 11 на Международния панаир в Пловдив, където до събота продължава изложбата "Медикус, Денто, Галения".

103 Фирми от 14 държави показват ултрамодерна микрохирургия, лазери, ултразвук и свръхпрецизни уреди, които заместват старите и добре познати методи и оборудване в стоматологичните кабинети. Модерните решения намаляват дискомфорта на пациента и усъвършенстват дизайна на усмивката.

Сред експонатите има над 20 новости, четири от които са и световни. Демонстрирани са последно поколение зъбни импланти, намаляващи до минимум нежеланите странични ефекти, като най-модерните са представени още преди официалната им премиера в България. Дебют за нашия пазар прави уред за предотвратяване на възпаления около имплантите.

Изложителите от "W&H България" представят 3 световни новости, сред които са накрайници за различни видове манипулации с ултразвук и дентални турбини с повишена мощност. Новост е и системата за по-бързо възстановяване на меките тъкани и на костите "Choukroun PRF", използвана  в хирургията, ортопедията, дерматологията и в регенеративната и естетичната  медицина.

Иновативната система "T-Scanо Novus" пък е единственият клинично признат дигиталев уред за анализ на захапката. Изследването е изключително важно, тъй като чрез него се предотвратяват куп нежелателни последствия, водещи до допълнително лечение. Пасти и емулсии за зъби с нанотехнологии пък възстановяват емайла в дълбочина и венците. Интерес предизвикват и биоактивните продукти за устна хигиена. Специалистите стоматолози имат право на безплатен достъп до "Медикус, Денто, Галения" след предварителна онлайн регистрация в сайта на Международен панаир-Пловдив.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве