Сдобриха ли се Преслава и Галена?

Изпълнителката на „Пиян” похвали своята колежка и доскорошна приятелка

Двете големи звезди на попфолка и бивши най-добри приятелки - Преслава и Галена изглежда са на път да затоплят отношенията и да оставят старите вражди зад гърба си.

Първа крачка към сближаване бе на Преслава. Тя сподели в социалните мрежи, че е направила списък с любимите й попфолк песни от нейни колежки. Преслава сподели кои са парчетата и изненадващо се оказа, че повечето са именно на Галена.

Добричлийката беше включила три песни на колежката си - Moro Mou, „В твоите очи” и Пей, сърце”. Любопитното е, че две от тези песни са направени след като дружките се изпокараха. Феновете се надяват, че този жест на Преслава ще постави началото на стопяването на ледовете между двете.

Краят на отношенията им дойде преди 4 години. Слуховете са, че причина били годишните награди на телевизия „Планета”. Очакваше се Галена да вземе статуетката, но тя изненадващо отиде при Преслава. Заговори се, че това ядосало Галена и така двете развалили отношенията си.

Галена и Преслава от години са любимките на попфолк феновете и челните места в класациите, както и най-актуалните хитове винаги са на една от двете. Доскоро обаче това не пречеше на двете певици, които демонстрираха най-близкото приятелство в попфолка. Те не веднъж са споделяли, че още в началото на кариерите си са делили един апартамент и много са си помагали, още преди да си помислят, че ще станат големи звезди.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица