Сдружение дари 6400 лева за кабинет групова работа в Свищов

Организацията има огромен принос в каузата на Център за социална рехабилитация

Сдружение "Един процент промяна" дари 6 400 лв. за създаване на кабинет за групова работа в "Център за социална рехабилитация и интеграция" /ЦСРИ/ в Свищов. Средствата са събрани от дарителска кампания на сдружението през февруари в София.

За втори път младите хора от организацията се обединяват в подкрепа на социалната услуга ,,Център за социална рехабилитация и интеграция“ в Свищов.

През май 2017 г. Сдружението дари на Центъра хидравлична кушетка и електрическа бягаща пътека, на стойност 3000 лв. Двете нови придобивки пристигнаха по поръчка от Германия и внесоха голяма промяна в ежедневието на потребителите, и екипа на услугата.

"Доброволците от организацията освен дарители и партньори в начинанията на ЦСРИ, на първо място са наши добри приятели. Горди сме, че имаме възможност да се докоснем и да общуваме с толкова чисти, и добронамерени млади хора", сподели развълнувано директорът на ЦСРИ Десислава Йорданова.

"Сдружението допринесе много за социалната услуга, за нейното развитие и подобряване на материалната база. Винаги ще сме признателни на дарителите, които ни подкрепят, защото те влагат много от емоциите си и усилията в стремежа да са максимално полезни в съвместно свършената работа. Благодарни сме и на кмета на община Свищов Генчо Генчев, и цялото общинско ръководство за безвъзмездната и системна подкрепа, която оказват на Центъра за социална рехабилитация и интеграция", каза още Йорданова

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони