Сдружение направи дарение на Центъра за рехабилитация в Свищов

 

Сдружение направи дарение на Центъра по рехабилитация в Свищов. То се представлява от млади хора, които мечтаят да направят света по-красив и по-добър. Обединяват се, решавайки, че всеки месец ще заделят по 1% от бюджета си, за да помагат на лица, които имат нужда.

Не само, че осъществяват идеята си, но към тях се присъединяват все повече хора. Няма реклами, няма показност, няма ги дори имената им, когато разглеждаш страницата им във фейсбук. Добрите им дела се предават от уста на уста, а те са просто едни прекрасни хора от Сдружение „Един процент промяна“.

Приятели, обединени около една обща кауза да сбъдват мечти и да внесат промяна в нечие ежедневие. Те са сдружение под ръководството на Ефтим Ефтимов, Мария Желязова, Светла Пармакова. Добрите дела на организаторите са толкова заразни , че към тях се присъединяват все повече и повече хора, числеността на които вече е над 100.

През май кауза на Сдружение ,,1 % промяна“ бе закупуване на хидравлична масажна кушетка и електрическа бягаща пътека за Център за социална рехабилитация и интеграция в Свищов. Събраната сума надхвърли 3000 лева и двата уреда - масажна кушетка и бягаща пътека , пристигнаха в крайдунавския град и вече са повод за много усмивки и вълнения в социалния Център.

Новите придобивки на социалната услуга пристигнаха от Германия и вече се ползват с голяма радост от потребителите и екипа.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони