Седмица преди световната премиера на новия флагман на Huawei P20 олекотената му версия P20 Lite вече е в магазините на VIVACOM

p20-lite-pinkБроени дни преди представянето на новия флагман на Huawei - P20 в Париж, най-нетърпеливите фенове на бранда у нас вече могат да се сдобият с неговата олекотена версия в търговската мрежа на VIVACOM, както и в онлайн магазина на телекома. Още от днес той е наличен, като в комбинация с един от най-предпочитаните планове Smart L+ се предлага на цена от 24,98 лв. на месец или 519,98 лв. в брой.

Новият Huawei P20 Lite е с 5.84-инчов FHD+ екран (с резолюция 2280x1080 пиксела). Съотношението на страните му е 19:9 и с второ поколение на технологията FullView –Display 2.0, предлагайки 432 пиксела на всеки инч и контрастно съотношение 1500:1, а 2D графичният процесор улавя и предава по най-добрия начин и най-фините детайли около контура на всеки обект във фокус.

Що се отнася до камерата, новият изтънчен и изискан модел предлага 16 мегапикселова предна селфи камера и 16-мегапикселова + 2-мегапикселова двойна основа камера, с професионален боке обектив, който позволява на всеки негов носител да заснема снимки със студийно качество. Изживяването се запечатва още по-добре благодарение и на технологията за ребалансиране на светлината, която интегрира светлината от различни източници, за да оптимизира яркостта на изображението и да подобри съотношението сигнал/шум (SNR) с 300%.

p20-lite-blueHUAWEI P20 lite пристига с най-новия интерфейс EMUI 8.0, който се възползва от интеграцията между софтуер и хардуер и оптимизира централния процесор за мощна производителност и по-лесна употреба от потребителите. Интерфейсът предлага и усъвършенстван мултитаскинг, което позволява едновременно с други функции да ползвате плаващ навигационен док, бърз скрийншот чрез три пръста, интелигентно разделяне на екрана (split screen), HUAWEI Private Space 2.0, както и гейминг асистент.

Паметта на устройството е 4GB + 64GB, а високоволтовото бързо зареждане 9V2A, в комбинация с 15-слойна защитна система, дава оптимална безопасност на потребителите, както и 30% по-бързо зареждане.

Моделът идва на българския пазар в три свежи цветови решения – Klein Blue (специално текстуриран син корпус за фини отблясъци), Sakura Pink и Midnight Black, като първите налични бройки ще са именно във вечно класическия цвят – черно.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Технологии