Седми „Моллови дни” организират търновските лекари и община Елена

Седмите „Моллови дни” ще съберат за пореден път лекари от цялата страна. Те ще се проведат от 9 до 11 юни във великотърновското село Арбанаси.

По време на честванията, посветени на основателя на Българския лекарски съюз – д-р Димитър Моллов, ще бъде представена и книга за неговия живот, професионален път и обществената му дейност. По време на форума участниците в него ще коментират медицински и лекарски грешки от правна гледна точка. Темата е продължение от шестото издание на „Моллови дни”.

Ще бъде обсъдено и решаването на конфликти в лечебните заведения. „Тъканна банка и стволови клетки” е друг акцент от националната лекарска среща. На нейния финал ще се проведе и кръгла маса под надслов „Молловите наследници в условията на финансова несигурност и кадрови колапс”. Отново ще бъде връчена и наградата за името на патрона на форума.

Организатори на „Моллови дни” са Районната колегия на Българския лекарски съюз във Велико Търново, Областната администрация и Община Елена.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ - [email protected] И [email protected]

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България