Секс бомба обезвредена в редакцията на „Труд“

Главният редактор на “Труд” Петьо Блъсков празнува със сина си и варненския спецекип обезвреждането на жестоката секс бомба. Снимка: “Труд”

Сигнал за секс бомба бе получен в редакцията на в. “Труд” вчера около 13:00 ч. Терористичната заплаха бе изпратена по електронната поща на вестника и в нея се твърдеше че “в сградата на медията е засадена секс бомба”.

Съобщението бе изпратено от името на терористичната организация FFF (Fine Fellatio and Fornication). Лично главният редактор на в. “Труд” г-н Петьо Блъсков на бърза ръка откри и обезвреди секс бомбата, с което заплахата бе своевременно ликвидирана.

Проучване на “Труд” установи, че само в нашата редакция е получена заплаха за секс бомба. Във всички останали медии са получени сигнали за обикновени бомби. Това накара екипа на вeстника да се отнесе към заплахата изключително сериозно.

Благодарение на мълниеносната реакция на главния редактор Блъсков, подпомогнат от варненския спецекип, опасността бе елиминирана.

“Получили сте тематична заплаха и това е сигурен знак за неувяхващата слава на редакционния екип в тази деликатна област. В тази връзка напълно разбираемо е защо другите сигнали са за най-обикновени бомби”, коментира експерт по мултитероризъм.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България