Селена Гомес влиза във форма

След лечение в психиатрична клиника 26-годишната Селена Гомес се появи в нова рекламна кампания на Puma, с което зарадва и успокои феновете си, че отново влиза във форма.

Както съобщават медиите на запад, звездата най-накрая е излязла от болницата, където е лекувала душевни рани в продължение на месец и се е борила с тежка депресия. Сега тя се появи в новата рекламна кампания на марката Puma, с която работи отдавна.

Нейни рекламни изображения се появиха на страницата на спортната търговска марка в Instagram и бяха възторжено приети от интернет общността. "Нашата красива принцеса!", "Тя е красива!" и "Селена се завръща!, са част от коментарите.

На една от снимките Селена е облечена в черно-бял екип и маратонки. Тя изглежда много грацилна и най-важното - напълно здрава. Тъкмо това обаче събуди у някои интернет потребители съмнения, че може би тези снимки са направени преди звездата да бъде хоспитализирана. Други пък направо заподозряха представителите на марката, че просто са чакали излизането на певицата от клиниката, за да публикуват тези снимки.

Селена Гомес влезе за лечение в началото на октомври заради паник атаките, които преживяваше в последно време. Те се появиха поради ниския брой на левкоцитите в кръвта на певицата - страничен ефект от бъбречната операция, която Селена направи преди една година. Не бе изключено и предположението, че звездата е била изпратена за лечение поради нервно разстройство, което получила след новината за сватбата на нейния 24-годишен бивш любим Джъстин Бийбър и 21-годишната Хейли Болдуин.

По-важен обаче сега е фактът, че Селена се завръща под светлините на прожекторите и феновете й са в очакване да ги зарадва с нови песни.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица