Селена Гомес засне клип на „Dance Again“

Певицата се зае с благотворителна дейност.

Хубавицата влиза в образа на дама от 70-те

27-годишната Селена Гомес реши, че пандемията не е причина да отложи премиерата на клипа на песента “Dance Again” от новия й албум “Rare”. Напротив, звездата се възползва от тази възможност и паралелно с представянето на музикалното видео, започна благотворителна дейност в помощ на младите артисти, засегнати от коронавирусната епидемия.

Постъпленията от видеото на “Dance Again” ще бъдат прехвърлени на наскоро открития “MusiCares COVID-19 Relief Fund”, който ще предоставя финансова подкрепа на амбициозни музиканти, останали без работа поради епидемията.

В новото триминутно музикално видео Селена Гомес се появява в образа на звезда от 70-те години: с къдрици, големи искрящи обеци и в секси рокля. По време на видеото Гомес танцува и хвърля съблазнителни погледи към камерата. “Малко странно е да пуснем такъв безгрижен видеоклип през този труден за всички нас период, но мисля, че новият видеоклип ще послужи като чудесно напомняне, че ще преминем през всичко това заедно. Част от приходите на клипа ще отидат във Фонда за помощ на MusiCares COVID-19”, написа Селена в Instagram.

Тези дни стана известно, че основателят на социалната мрежа Facebook Марк Зъкърбърг, заедно със съпругата си Присила Чан, ще дарят 25 милиона долара на организациите, разработващи ваксина срещу COVID-19. За същата цел Бил и Мелинда Гейтс превеждат за този изследователски фонд - 50 милиона долара.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица