Семеен хорър отива в Сънданс

Шана Кърслей с главна роля

Режисьорски дебют на Лий Кронин

След броени дни е началото на фестивала в Сънданс, в чиято програма ще дебютира разпространяваният от A24 хорър трилър “The Hole in the Ground”, съобщава operationkino.net. Филмът маркира пълнометражния режисьорски дебют на Лий Кронин (“Ghost Train”).

Произведението е по сценарий на Кронин и Стивън Шийлдс (“Zombie Bashers”) и разказва историята на Сара (Шана Кърслей) и сина й Крис (Джеймс Куин Марки), които се преместват в нов уединен дом в провинциално градче, в опит да оставят трудното си минало зад гърба си и да започната живота си на чисто. Един ден Крис изчезва в гората зад къщата им и докато Сара го търси, открива огромна зейнала дупка. В крайна сметка момчето се връща у дома, но в поведението му настъпват обезпокоителни промени и след стряскаща среща с новия им мистериозен съсед, Сара започва да се тревожи, че момчето, което се е завърнало, не е нейният син и всичко е свързано със зловещата дупка в гората…

Лий Кронин (“Ghost Train”), е сценарист заедно със Стивън Шийлдс(“Zombie Bashers”), а в ролите освен Шана Кърслей и Джеймс Куин Марки са още Симон Кърби, Стив Уол, Оуън Макен, Джеймс Космо, Кати Оутинен и др.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино