Сензация! Роналдо напуска "Реал" (Мадрид)

Звездата на "Реал" (Мадрид) Кристиано Роналдо взе категорично решение да напусне испанския гранд, съобщи сензационно "A Bola".

Източници на португалското издание твърдят, че Роналдо е предприел тази стъпка във връзка с последните събития около него, а именно обвинението към него от испанската прокуратура за умишлено укриване на данъци. Кристиано е настроен решително да си тръгне от "Бернабеу" и позицията му не подлежи на обсъждане. Асът на "белия балет" вече е уведомил президента Флорентино Перес за решението си.

Роналдо бе обвинен от испанската прокуратура в незаконно и умишлено укриване на 14,7 милиона евро данъци от държавата. Контрактът на четирикратния носител на "Златната топка" с тима от Мадрид е до края на юни 2021 г. Той премина в "Реал" през 2009 г. от "Манчестър Юнайтед" и оттогава вкара 406 гола в 394 мача. С фланелката на "белия балет" спечели три пъти Шампионската лига, по два пъти вътрешното първенство и Купата на Испания, Суперкупата на УЕФА и световния клубен шампионат и веднъж - Суперкупата на Испания.

Кандидати за него са ПСЖ, "Манчестър Юнайтед" и китайски клуб.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят