“Сент Етиен“ пожела дуо на „Лудогорец“

 

Рекордьорът по титли във Франция „Сент Етиен“ проявява сериозен интерес към звездата на „Лудогорец“ Вандерсон. Треньорският щаб на „зелените“ не е доволен от атаката на тима през настоящия сезон в Лига 1. Въпреки че тимът се намира на 8 място в класирането, играчите на Кристоф Галатие са реализирали едва 18 попадения в 19 мача като само три клуба са с по-слаби показатели.

Вандерсон е хванал окото на френските скаути по време на мача с ПСЖ (2:2) в Париж от Шампионската лига. Бразилецът реализира един от головете и бе сред най-опасните играчи на „зелените“. През настоящата кампания офанзивният футболист има общо 12 попадения в 27 мача във всички турнири.

Според изданието „Сент Етиен“ проявява интерес и към другата голяма звезда на българския шампион Джонатан Кафу, но той не е по джоба на клуба.

От ръководството на „Лудогорец“ вече обявиха, че са готови да се разделят с основни играчи единствено при много сериозни оферти.

Сред спряганите за изходящ трансфер е и стражът на „орлите“ Владислав Стоянов. Българският национал има фиксирана цена от 1.5 млн. евро, съобщава „Дарик“. Запитвания за него има от няколко клубове и мениджъри, но конкретна оферта все още не е постъпила в офиса на „Лудогорец“. От тима ще си тръгне и нападателят Янаки Смирнов, изкарал есенния дял от шампионата под наем в „Локомотив“ (ГО). 24-годишният футболист ще започне подготовка с дубъла на „зелените“, докато му бъде намерен друг отбор за отдаване под наем.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ