Серенай Саръкая и Керем Бурсин се разделиха

Те бяха считани за една от най-перспективните звездни двойките в Турция. Тяхната история започна през 2015 г. на снимачната площадка за реклама за марката Mavi, на която са лица. Интервютата им бяха изпълнени с нежност и взаимна любов един към друг. Сега Серенай Саръкая и Керем Бурсин се разделиха и тяхната агенция официално потвърди информацията,но какви са причините за това, турските медии продължават да гадаят. Феновете на двойката пък не крият надежда,че това може би са само слухове.

Известно е, че родителите на актьорската двойка отдавна се бяха запознали и в публичното пространство се прокрадваха слухове за предстояща сватба на двамата влюбени.

Новината за раздялата им бе предшествана от друга - че това лято двамата са планирали да почиват във Виетнам, но явно това няма да се случи. Че двойката се е разпаднала, се потвърждава и от факта, че Керем вече е напуснал общия им дом, а Серенай отишла на гости при приятели в Анталия.

Една от основните версии за раздялата на звездната двойка, е нежеланието на Серенай да се омъжи и роди дете от Керем. Актрисата непрекъснато повтаряше: "Все още съм твърде млада за брак."

Други пък пишат, че Керем бил разярен от предложението на Серенай да сключат предбрачен договор. Известно е, че

актрисата печели много повече от любимия си

и може би иска да защити богатството си, освен това,е преживяла развода на родителите си след иначе дълъг и уж щастлив брак.

Изглежда Серенай и Керем са се разделили преди последното пътуване на актьора в САЩ. През последните месеци той често летеше до Америка, която счита за своя втора родина, тъй като е израснал и придобил образованието си там. В тези моменти Серенай все по-често бе снимана от папараци унила и тъжна.Актрисата определено живна, след като потъна в работата по подготовката и участието си в мюзикъла "Алиса в страната на чудесата", където играе ролята на Алиса.

Наскоро обаче Серенай се появила сама на ревюто на Mavi,марката на която заедно с Керем са рекламни лица. Попитана къде е любимият й, след като вече се е върнал от Америка,тя казала: "Вкъщи" и бързо отминала репортерите. Оказва се, че двамата вече са били разделени.

Хора от близкото обкръжение на звездната двойка пък твърдят друго - че Серенай и Керем са се разделили като приятели,тъй като почувствали, че се е загубила искрата по между им, че връзката им се е изчерпила. Това се случило, след като Керем разбрал, че за Серенай по-важна е кариерата, а не вероятността да стане съпруга и майка.

Керем винаги е казвал в интервюта, че иска да създаде семейство с много деца. Серенай пък не пропускаше да намеква, че не е готова да стане майка през следващите години.

В същия момент последните проекти на Керем бяха неуспешни, докато Серенай продължаваше да е на върха на актьорската си дейност след участието си в телевизионния сериал "Fi" и ролята на Алис в едноименния мюзикъл. Това бе и една от причините за честите пътувания на Бурсин до Америка,където той започна малък бизнес - износ на турски млечни и месни продукти в страната на неограничените възможности.

За съжаление явно няма да се реализира и идеята им да участват в съвместен филм, който щеше да се казва "Добро утро, скъпа" и трябваше да се снима през 2016-2017.

Още в края на 2018-а репортери засякоха Керем Бурсин и Серенай Саръкая на аерогара Ататюрк. Двамата щяха да летят до остров Миконос, Гърция, за да прекарат там няколко дни покрай празниците Шекер Байрям. Светските журналисти в южната ни съседка обаче констатираха, че въпреки дългоочакваната отпуска, влюбените гълъбчета са в привидно лошо настроение. Този факт бе онагледен и със снимка на звездната двойка от летището.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали