Серена влуди Щатите със секси рокля

Серена Уилямс излиза в може би последния си Ю Ес Оупън за рекорди - да бие Щефи Граф по титли от Големия шлем и Крис Евърт по трофеи само на този турнир. А преди старта първата ракета сред дамите влуди Щатите със сексапилна рокля. Серена участва в наградите на MTV в неделя, на която дълга лента показваше плът от коляното до гърдите... без прекъсване. Дизайнер на шикозната дреха е Серджо Хъдсън. Сред гостите бе и бившият интимен приятел на тенис звездата - рапърът Дрейк.

На Ю Ес Оупън е възможно Серена да победи още един рекорд на Щефи Граф - по най-продължително пребиваване на първо място в света. Великата германка има серия от 186 седмици. А Серена ще стигне 187, ако се класира на полуфинал в турнира. Уилямс оцеля на върха на турнира в Охайо, където Ангелик Кербер (№2) можеше да я измести, но германката загуби финала.

Въпреки, че за първи път има тежка от гледна точка на контузии година, Серена е загубила едва 5 мача. На олимпиадата Рио 2016 отпадна още в третия кръг. А след това заради травма не игра в Охайо.

GN34593C_EN

Игрите в Бразилия родиха и нов скрит фаворит в мъжкия турнир. Аржентинецът Хуан Мартин дел Потро обра овациите със стигане до финала срещу Анди Мъри, въпреки че една година не бе играл. Сега той ще участва с „уайлд кард“, защото е 125-и в света. Единственият шампион, пускан досега по подобен начин в турнир от Големия шлем, е хърватинът Горан Иванишевич.

Българската звезда Григор Димитров запази 24-тото си място в световната ранглиста преди старта на турнира. С изключение на олимпийските игри Гришо се представи отлично на последните 2 големи състезания - в Торонто и в Синсинати, където стигна съответно до 1/4-финал и полуфинал. Първият съперник на Димитров в Ню Йорк ще е испанецът Иниго Сервантес (74-ти в света). Мачът ще е във вторник на 11-и корт.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт