Серхат Теоман има сериозна връзка с колежка

Актьорът Серхат Теоман, който гледахме като полицая Синан Демир в турския сериал "Майка", сега успешно се превъплъщава в образа на Джемал в поредицата "Дъщеря ми", която гледаме по Диема фемили всяка делнична вечер от 22.30. В хода на повествованието ще се разбере, че той всъщност не е лош човек, но засега героят му е отрицателен.

Актьорът Серхат Teoман е роден в Диарбекир през 1983 г. Учи в Измир, след което взима магистърска степен в Университета за изящни изкуства в Истанбул, като междувременно играе в малка театрална трупа.

Започва да се снима във филми и телевизионни сериали през 2001 г., но става широко популярен след участието си в поредицата "Север - Юг", в която се превъплъщава в образа на Бурак Чаталчалъ. След още роли, през 2017 -а, Серхат Teoман е поканен да влезе в образа на комисаря Синан в хитовия сериал "Мама".

Влюбените в актьора почитателки обаче трябва да са наясно, че в личен план той е сериозно ангажиран. От три години поддържа връзка с колежката си Лейля Ферай, която гледахме като Айше Султан във "Великолепният век: Кьосем".

Двамата са една от най-популярните двойки в турския шоубизнес. Това лято Серхат направи предложение за женитба на гаджето си, но Лейла не прие, казвайки, че е твърде рано.

Преди това се говореше, че Серхат Teoман имал закачка с известния модел Амине Гюлше, която изпълняваше главната роля в „Сега и завинаги”. Тъй като е родена и израснала в Швеция, когато я канят да изпълни главната роля в поредицата, в която партнира на Толгахан Сайъшман, тя не владее добре родния си език. Преди започване на снимките на „Сега и завинаги”, продуцентът на сериала настоял тя да има учител, който да й оправи дикцията. С това се заема актьорът Серхат Теоман. Двамата стават много близки и тогава жълтите медии започват да твърдят, че са имали краткотраен романс.

Екранната Джандан е била "Мис Турция"

Лейля Лидия Туутлу – екранната Джандан в сериала "Дъщеря ми", е родена на 29 октомври 1989 г. в Берлин. Ето какво разказва самата тя за семейството си: "Баща ми е промишлен инженер, а майка ми е адвокат, но дълги години беше директор на текстилна фирма. Имам сестра. Родителите ми се разделиха, когато бях много малка. И все пак израснах в спокойна среда. Не съм преживявала големи травми и проблеми. Майка ми е германка, а баща ми - турчин. Израснах с двете култури. Беше ми трудно в детството най-вече заради различните езици, понякога отказвах да говоря единия от двата, но животът се оказа по-силен от мен. Мисля, че по този начин станах по-отворена и по-позитивна към света."

В началното училище Лейля започва уроци по пиано, а после следва пет години в Държавната консерватория. В същото време се записва в модна агенция и заради успеха, който пожънва като фотомодел, прекъсва висшето си образование. Така през 2008 г. печели престижния конкурс за красота "Мис Турция", като бива коронясана от световноизвестната знаменитост Парис Хилтън.

Пробивът ѝ като актриса е през 2009-а, когато се снима с главната роля в сериала "Es-Es". В периода 2010-2011 г. се участва в поредицата "Мръсно бяло", но става известна извън пределите на Турция, когато се включва с ключова роля в хита "Справедливостта на Кара". В него се снима до 2015 г., след което през есента взима специално участие в романтичната комедия "Любов под наем" . През 2016-а влиза с главна роля в комедията "Сладко отмъщение", а на следващата - в драмата "Сърцето на града", в който си партнира с Керем Бурсин.

Освен на малък екран, Лейля Лидия Туутлу играе и във филмите "Гюндже", "Вътрешен глас" и "Див мед", като в последния си партнира с Чаатай Улусой.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали