Серхио Рамос – рекордьор по червени картони

Серхио Рамос е официално най-грубият футболист в Примера дивисион. Капитанът на „Реал“ получи 19 червен картон в първенството при нулевото равенство с „Атлетик“. Това е второто изгонване на Рамос само този сезон. Освен това защитникът има пет червени картони и в други турнири. За капак пети жълти картони получиха Каземиро и Дани Карвахал, които ще пропуснат дербито със „Севиля“ следващата седмица. Ако „кралете“ загубят, може да отпаднат от Топ 4 във временното класиране на Примера.

„Реал“ очевидно изгуби инстинкта за гола. Кристиано Роналдо и Карим Бензема стигнаха само до една греда. „Изключително съм разочарован – каза Зинедин Зидан, треньорът на шампионите. - Играхме отлично и единственото, което липсва, е голът. Рамос също е много ядосан. Той не е ударил съперника и не заслужаваше втори жълт картон.“

„Не сме по-слаби от миналия сезон, резултатите ще дойдат“, каза нападателят Иско, който също е все далеч от гола в тази кампания.

Антоан Гризман бе спасителят на „Атлетико“ и с негов гол в 87-ата минута тимът победи „Реал Сосиедад“ с 2:1 у дома. Баските поведоха с попадение на Вилиян от дузпа, а Луиш Фелипе изравни.

„Севиля“ пък спечели с 2:0 на своя стадион срещу „Депортиво“. Бен Йедер и Михаел Крон-Дели вкараха за „бръснарите“.ия червен картон в Примера дивисион, с което направи рекорд.

Зинедин Зидан е убеден, че само липсата на шанс пред гола пречи на „Реал“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят