Сестрата на Неймар колабира на трибуните

МОСКВА – Рафаела, сестрата на най-скъпия футболист в света Неймар, припадна по време на мача Бразилия – Коста Рика (2:0). Красавицата, която се изявява като фотомодел, не успя да издържи на напрежението още преди първия гол на Филипе Коутиньо в добавеното време.

Санитари реагираха веднага и свестиха Рафаела. Оказа се, че причината за колапса е пренапрежение. Рафаела е в изключително близки отношения с брат си. Когато играеше в „Барселона“, Неймар винаги си намираше оправдание – контузия или наказание, за да отиде на рождения й ден в Бразилия. После пускаше снимки в социалните мрежи. Освен това нападателя татуира сестра си на едно от рамената си.

В мача срещу Коста Рика Неймар стана първият футболист, получил дузпа на световно, която после е отменена от ВАР. В социалните мрежи го обявиха за симулант №1. Нападателят на „Пари Сен Жермен“ изригна в туитър: „Не всички знаят през какво минах, за да мога да съм тук – каза Неймар. – Добре, всеки може да говори. Дори един папагал може да говори.“

Миналия ноември Неймар дори се разплака на пресконференция, защото медиите не отразявали коректно случките с него.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят