Сидеров: Предложих на коалиционния съвет данъкът върху старите автомобили да бъде оттеглен

Пиар стратегията на кабинета в момента не е добра, смята председателят на ПГ на „Обединени патриоти“

На Коалиционния съвет в понеделник предложих данъкът върху старите автомобили да бъде оттеглен. Това съобщи председателят на парламентарната група на „Обединени патриоти“ и лидер на партия „Атака“ Волен Сидеров пред журналисти в парламента.

„Вижда се, че хората не го приемат. Заради едни 20 млн. лева приход в бюджета ние какво правим - караме 2 млн. българи да се бръкнат в джоба“, посочи той.

На въпрос за евентуални предсрочни избори с оглед на сутрешното интервю на премиера Борисов, Волен Сидеров посочи: „В интервюто на премиера не видях той да коментира предсрочни избори. По-скоро идеята му беше, че това правителство има добри постижения и предсрочни избори няма да подобрят нещата“.

Правителството събира доста критики, но има и положителни неща. Въпросът е как се поднасят. Дали не трябва да се промени пиар стратегията на кабинета, мисля, че тя в момента не е добра, каза още Волен Сидеров.

„Всеки член на кабинета, вицепремиер, министър, отделни хора излизат и говорят, а нещата си противоречат. Може би трябва да има една по-единна визия и тактика при представянето на това, което си свършил", добави той.

В отговор на въпрос ще решават ли „Обединени патриоти“ въпроса за оставката на вицепремиера Валери Симеонов, Волен Сидеров поясни: „Този въпрос за себе си съм го решил. Питайте Красимир Каракачанов и Бойко Борисов, най-вече Цветан Цветанов. Там има една връзка не топла, гореща направо“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика