Силвена Роу замества Лео Бианки в новия сезон на "Мастършеф"

Една от най-признатите в световен мащаб жени готвачи, собственик на ресторант и кулинарен консултант - българката Силвена Роу, е новият член на журито на риалити предаването "Мастършеф" по Би Ти Ви. Тя ще се присъедини към екипа на Андре Токев и Петър Михалчев в петия сезон на кулинарното шоу, което ще се появи в ефир през пролетта на 2019 г. Лео Бианки остава в семейството на телевизията, като предстои да започне своя авторска седмична рубрика в токшоуто „Преди обед“.

 

„Дойде време да привлечем към журито и утвърдена жена шеф-готвач и сме щастливи, че това е именно международно признатата Силвена Роу. Високо ценим приноса на Лео Бианки за успеха на четвъртия сезон на предаването, затова нашата работа с него ще продължи чрез седмичната му рубрика в „Преди обед“, коментира Ангелина Белчева, мениджър локални продукции и изпълнителен продуцент на "Мастършеф" България.

Силвена Роу се нарежда сред топготвачите във Великобритания, където успешно открива високо оценения от критици ресторант Quince в The Mayfair Hotel's. Тя е автор на шест от най-продаваните кулинарни книги. Популярна е сред широката публика в Европа и с участието си в множество кулинарни предавания, като Saturday Kitchen и Keep Cooking and Carry On по BBC, Time Machine Chefs по ABC, This Morning по ITV, Good Food Live и My Kitchen по UKTV Food. През своята кариера Силвена Роу е готвила за множество известни личности в Лондон, сред които кралски особи и рок звезди, а готварският й стил я превръща и в кулинарен консултант във филма на Дейвид Кронсбърг „Източни обещания“, който излиза през 2007 година.

Повече от 650 кандидати за спечелване на престижната титла "Мастършеф" на България и наградата от 100 000 лева се явиха на предварителните кастинги за сезон 5.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Гурме