Силни срещи във втория ден от футболния турнир „Купите на община Благоевград“

Изключителен талант, техника и игра показаха футболистите и през втория ден от шестото издание на Международен футболен турнир „Купите на община Благоевград“. И днешният ден бе изпълнен с емоции, а играчите показаха дисциплина и спортсменство на терена.

Тимовете излязоха на стадиона в село Рилци, за да се борят за победа. Отборите на ФК „Апоел“ и ФК „Цървена звезда“ влязоха в оспорвана битка. По- добър на терена бе отборът на „Цървена звезда“, които надделяха над съперника си с резултат 3 на 1, съобщиха от общината.

Последната среща за деня бе за ФК „Динамо Загреб“ , които излязоха на терена с ПФК „Славия“. И двата отбора играха достойно и качествено. И тук по-добрият победи. Мачът завърши с краен резултат 4 на 0 в полза на „Динамо Загреб“ .

Срещите продължават и утре, като на терена ще видим отборите на ОФК „Пирин“ в битка с ФК „Войводина“. Вторият мач е с тимовете на ФК „Бенфика“ срещу ПФК „ЦСКА“. Следобедните срещи ще бъдат между отборите на ФК „Динамо Загреб“- ФК „Апоел“ и ПФК „Славия“- ФК „Цървена звезда“.

Турнирът продължава до 1 септември, когато е и официалното закриване на стадион „Христо Ботев“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони