Симона Загорова показа ново гадже

Певицата с любов от разстояние по време на изолацията

Симона Загорова показа новото си гадже. Макар доскоро да твърдеше, че е сама, по време на изолацията заради коронавируса дъщерята на Глория разкри, че отново е влюбена.

Младата певица публикува снимка в профила си в истаграм, от която личи, че при извънредното положение общува с любимия си чрез видео разговор. „Любов по време на карантина”, написа Симона, а гаджето й веднага отговори с : „Обичам те”.

Профилът на младежа в социалната мрежа е поверителен и от поста не стават ясни подробности за него.

Феновете на Симона веднага поздравиха младата двойка, като много от тях изглеждаха изненадани от оповестяването на тяхната връзка.

В едно от последните си интервюта Загорова сподели, че няма гадже, а единствената й любов в живота е бил бившия й приятел - Симеон. Двамата се разделиха преди около две години.

Междувременно в последните дни Симона забавлява последователите си в социалните мрежи като публикува живи изпълнения на популярни песни от репертоара на майка си Глория или на световни звезди като Лейди Гага. Видеата събраха хиляди харесвания и стотици коментари, като повечето потребители хвалеха Симона за доброто изпълнение.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица