"Сините" фенове искат и в другите сектори на "Лудогорец Арена"

Феновете на "Левски" искат места и в другите сектори на "Лудогорец Арена". Причината - тези, които са планирани за гостуващата агитка ще се окажат малко. Сектор "Г" в Разград може да побере около 2300 зрители, като половината бяха разпродадени до сряда. Очакват се пропуските да свършат, тъй като интересът към сблъсъка между шампиона на България и лидера в класирането е много голям. Феновете на "сините" са в еуфория от представянето на тима, a изоставащият с две точки "Лудогорец" пък ще се опита да оглави таблицата с успех.

Във форумите на "Левски" привържениците признават, че ще опитат да се сдобият с билети с места до най-близките трибуни от тези на тяхната агитка. Става въпрос за сектор "А" и централната трибуна.

Ръководството на „Лудогорец“ едва ли обаче ще остане очаровано при подобен пробив от страна на гостуващите запалянковци, въпреки факта, че професионалните отношения между двата клуба са отлични.

В петък "Левски" ще тренира на "Герена" за последно през седмицата. След заниманието тимът тръгва за Русе, където ще нощува преди двубоя. Аут за сблъсъка са Серджиу Буш, Илия Димитров и Ривалдиньо. В последния момент ще се решава за Паулиньо, който също е с травма.

Снимка: Булфото

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ