Син на бивш полицейски шеф остава в ареста за кражба на АТВ

Снимка: Архив

Районният съд във Велико Търново наложи постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" на 22-годишния Павлин Терзийски за кражба на АТВ. Младият мъж, който е син на бивш шеф на търновската полицията и е известен с хулиганските си прояви, задигнал четириколесното возило от село Беляковец. След като яхнал чуждата машина вилнял с нея по улиците на Велико Търново. Демонстративно влизал в насрещното движение, не давал път на пешеходците и не се подчинил на полицейски патрул. Накрая зарязал АТВ-то на ул. „Тракия” в старата столица като изхвърлил контактия ключ.

Когато Терзийски бил заловен станало ясно, че е пиян. Срещу него в полицейското управление във Велико Търново е започнато досъдебно производство за извършване на непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото. Тъй като деянието е рецидив, Терзийски го грози затвор от 1 до 6 години. По друг член на наказателния кодекс мъжът е заплашен до 8 години зад решетките, заради кражбата на АТВ-то.

Преди време Павлин Терзийски насъска питбула си срещу полицай и бе изпратен да се лекува от зависимостта си към наркотични вещества.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони