“Сити“ спечелия първия тур с „Реал“

Кой е по-богат? Кой ще извади повече за Килиън Мбапе? Дуелът е директно между „Манчестър Сити“ и „Реал“.

И докато босовете се надцакват с милиони, на терена англичаните разгромиха европейския шампион с 4:1. Мачът се игра на стадион „Лос Анджелис Колизеум“, а присъствалите 89 000 души са рекорд за футболен мач на арената.

За последно „Реал“ не вкара гол в официален мач именно срещу „Сити“ - в полуфинал на Шампионската лига през 2016 година. Сега беше на крачка да се повтори. Чак в добавеното време младокът Оскар заби много красиво с далечен и прехвърлящ удар. Преди това Кевин де Бройне се развихри. Белгиецът направи асистенции при головете на Николас Отаменди, Рахим Стърлинг и Джон Стоунс.

В същото време германският национал Лерой Сане изненадващо зачеркна емблемата на „Манчестър Сити“ от впечатляваща татуировка на гърба си. 21-годишният нападател изрисува през май цяла снимка – как се радва след гол срещу „Монако“ в Шампионската лига. Сега вместо емблемата на „Сити“ има черно петно. Явно Сане не изключва възможността да премине и в друг клуб.

За „Реал“ пък престои още по-голям сблъсък. В събота срещу неделя българско време „кралете“ се изправят срещу „Барселона“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят