Скалата и отбор разкошни мацки възраждат „Спасители на плажа”

Дуейн “Скалата” Джонсън, тийнидолът Зак Ефрон и колекция от красавици, сред които Александра Дадарио, Кели Рорбах, Илфенеш Хадера и Прианка Чопра, са се заели с горещата и влажна задача да възродят монументално успешния деветдесетарски тв сериал “Спасители на плажа” в киноформат. Игралната версия ще носи оригиналното заглавие, а вече е потвърдено и участието на двете най-големи звезди от ефирния първообраз - Памела Андерсън и Дейвид Хаселхоф. Ще бъде интересно да се наблюдава динамиката между тези ветерани и новите изпълнители.

Сюжетът не е ясен, но това едва ли е от значение. Идеята е да се повтори онази плажна, лежерна, слънчева магия на сериала, който плени колективното въображение на масовия зрител с комбинацията от лек сюжет и прекрасни човешки тела.

Това ще бъде и формулата на игралния филм. Режисьор на продукцията е Сет Гордън, който направи име с успешната и грубовата комедия Horrible Bosses. Други изпълнители в актьорския състав са Джони Бас и Ханибал Бърес, но най-голям зрителски интерес предизвикват имената на Скалата и внушителния отбор от разкошни мацки.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино