Скандал в родния футбол - обвиниха шеф на столичен тим в побой

Кристиян Добрев, спортният директор на „Септември“ (София), се замеси в шумен скандал. Легендарният бивш футболист, капитан и ръководител на „Локомотив“ (София) е обвинен в побой над двама братя, един от които е опериран по спешност. Грозните сцени са се разиграли по време на мач от Аматьорската мини футболна лига на 3 април (сряда) в София. Мелето започнало след размяна на реплики между играчи на ФК „Изток“ и „Good Fellas”, където играе и настоящият шеф на столичния тим. Тежко пострадал е Александър Христов, който е със счупен на две места нос. Едното му око е изцяло затворено вследствие на нанесените удари. Има опасност от отлепване на ретината. Неговият брат Кристиян също е станал жертва на насилие, но се е разминал с по-леки наранявания.

„Петър Мирчев, 70 набор е, беше излязъл от терена преди мен, аз също бях изгонен от мача, а той ме посрещна на центъра, връхлетя целият противников отбор върху мен – обясни Кристиян пред „Нова телевизия“. - Брат ми дойде да ми помогне и ни пребиха. Най-дейни бяха Петър Мирчев, Кристиян Добрев – директор на Септември, Руслан Недялков и Пенчо, на когото не запомних фамилията.“

Майката на пострадалите момчета Таня Христова разкри, че вече е подала сигнал в полицията. „Труд“ потърси Кристиян Добрев за коментар, но не успя да се свърже с бившия бранител. Мнение по темата взе Румен Чандъров, босът на „Септември“.

„Много интерпретации има, но не и побой – обясни благодетелят на столичния тим. - Млади хора са тръгнали да се доказват на мъже. Кристиян не е такъв човек. Клубът не обмисля да го наказва, защото не той е подстрекател на агресията.“

От АМФЛ, под чиято шапка се провежда турнира, признаха, че вече са започнали разследване на случая, а по първоначална информация и двете страни носят вина за грозния инцидент.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ