Скандал на общинската сесия в Бургас - гонят мъж, кълнящ съветниците

Общински съвет Бургас. Снимка: Chernomorie-bg.com

Скандал се разрази на сесията на общинския съвет в Бургас във вторник. По време на обсъждане на точката за преместваемите обекти, бургазлия, влязъл да слуша решенията, скочи и се развика на местните депутати. "Да пукнеш дано!", викаше мъжът, махайки към съветниците, изричайки и още клетви. Председателят Константин Луков разпореди веднага да бъде изведен и повече да не смущава работата в залата.

Промяната, която се прие за преместваемите обекти бе, в комисията, определяща местоположението им, да има повече членове на местния парламент.

"Не знаем защо това притеснява наемателите на преместваемите обекти. Може би защото ги държат от повече от 20 години и се страхуват от промяна", коментира в кулоарите съветник, слисан от поведението на изгонения.

Съветниците на Бургас приеха предложението Бащата на Бургас- благодетелят Александър Георгиев- Коджакафалията да има два паметника. Да бъде възстановен старият му монумент, както и да се даде зелена светлина за поставяне на новия до носещото неговото име иновативно училище.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони