Ски карти по левче в Боровец и Банско

Намалението е за децата по повод деня на снега

Само 1 лев ще плащат за ски карта децата на възраст до 12 години  в Банско на 21-ви януари, когато официално в света се чества деня на снега. Гостите на Бъндеришка поляна ще могат да се възползват и от топли напитки, лакомства и надуваем замък за най-малките. За малгучаните има и ортганизирано състезание по ски. Освен това в програмата на празника са предвидени спускания с туби и шейни, а за настроението на всички с хубава муцика ще се погрижи DJ Sprite.

Денят на снега ще отпразнуват и ден по-рано, на 20-ти януари в Боровец. Там също цената на ски картата за деня за деца на възраст между 7 и 13 години ще е само 1 лев.

Събраните средства от продадените пасове на малчугани ще отидат във фондация „Петър Попангелов и приятели за Боровец“. Освен това за малките и големи гостите на курорта са предвидени редица изненади.  Децата ще могат да се забавляват безплатно между 9 и 15 часа в детския парк „Борокидс“. Всеки, който иска да се научи да скара ски или сноуборд ще може да вземе безплатни уроци, обаче за това е нужно предварително записване. Между 11 и 13 часа любителите на адреналина ще могат да се включат в лов на съкровища с Българската асоциация по ски свободен и екстремен стил и да проследят демонстрации на Планинската спасителна служба.

Тези, които искат да се докоснат до легендата на българските ски Петър Попангелов и да получат автограф от него трябва да отделят време, за да проследят състезанието по слалом пред хотел „Рила“ в курорта. Началният час е 12, а Попангелов ще бъде съдия и коментатор на надпреварата. Между 12 и 14 часа пък можете да проследите безплатните демонстрации и уроци по фристайл.

Празникът ще се отбележи и в Пампорово -Мечи Чал на 21-ви януари, когато официално денят на снега се чества в целия свят. За гостите на курорта също са предвидени редица изненади, а най-малките ще могат да опитат безплатно вкусна торта.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена