Скоулс: Моуриньо умишлено се предаде

Пол Скоулс, легенда на "Манчестър Юнайтед", заяви, че Жозе Моуриньо умишлено се е предал, за да бъде уволнен. Бившият полузащитник на "червените дяволи" бе един от най-яростните критици на Специалния по време на престоя на наставника на "Олд Трафорд".

"Чувствам, че той не искаше повече в "Юнайтед" - каза Скоулс. - Пресконференциите му бяха смущаващи. Неговият негативизъм бе усетен от футболистите и те не искаха да играят за него. Постоянно се оплакваше, като този път започна да го прави още в началото на сезона. Най-показателното обаче за мен бе отношението му с Антонио Валенсия. Това е най-добрият човек, когото някога съм срещал. Моуриньо обаче се скара и с него".

Пол Погба, най-скъпият футболист в историята на "Юнайтед", също бе в лоши отношения с португалеца. Световният шампион с Франция дори искаше да напусне клуба тази зима. Оле Гунар Солскяер, наследник на Моу, обаче го убедил да остане още в първия им разговор. Норвежецът го уверил, че играта на отбора ще се гради около него. Мениджърът освен това е казал на Погба, че той е най-добрият халф във Висшата лига. Това даде резултат, което личи от играта на французина, така и от думите му, че вече се чувства много удобно на терена заради различната тактика на тима.

Снимка: Twitter

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят