„Славия“ спря „Лудогорец“ в сетния миг

„Славия“ спря“ Лудогорец“ в последния възможен момент. Гол на Димитър Велковски дълбоко в добавеното време на мача донесе равенство 1:1 за „белите“ на стадиона в кв. „Овча купел“. По този начин „орлите“ изпуснаха възможността да дръпнат със 7 точки на „Левски“ преди зимната пауза в родния футбол. Мавис Чибота вкара единственият гол за гостите. Наставникът Станислав Генчев направи цели 10 промени в стартовия състав в сравнение с мача с „Ференцварош“ (1:1). За Генчев това бе последен мач начело на отбора. Както вече стана ясно, ръководството на българския шампион се разбра с опитния чех Павел Върба, водил до момента „Виктория“ (Пилзен). В Словакия дори разкриха, че тимът, в който играе и Роман Прохазка, вече е намерил заместник – Адриан Гуля.

“От клуба ще има изявление по треньорския въпрос - коментира Генчев след мача в София. - Имам уверението от клубното ръководство, че ще бъда в отбора, за да се развивам”.

В същото време освен наставник, в Разград са пред затваряне на изходящ трансфер. Джоди Лукоки е считан за сигурно ново попълнение на „Трабзонспор“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ