Слави започва играта в 7/8 такт

НЕ ИЗПОЛЗВАЙ

“7/8 ТВ” е в ефира на всички големи оператори

Сигнал ще има по кабел и сателит

“Вечерното шоу на Слави Трифонов” ще се излъчва в 22 часа

Тази вечер “7/8 ТВ” тръгна в ефир на 78-и канал за всички оператори, а само за абонатите на “Булсатком” - на канал 178 или на канал 321 (според вида на приемника). Телевизията на Слави Трифонов първоначално ще излъчва по 5 часа на ден в делничните дни и ще приключва в полунощ. Засега в програмата й няма новини и спортни емисии, а прогноза за времето представя Иван Атанасов, по-известен като Ванката от “Шоуто на Слави”.

Авторското предаване на шоумена се казва “Вечерното шоу на Слави Трифонов” и започва в 22 часа. Повторението на програмата е на следващия ден от 7 до 12 часа и такъв ще е ежедневният ритъм на медията. Зрителите могат да гледат телевизията по кабел и сателит. Тя ще присъства в мрежите на всички големи оператори в страната.

Остава неясно и кои ще са водещите на повечето предавания. Едно от тях е с водещ Камен Воденичаров, който дълго работеше с Трифонов. Първото предаване на Воденичаров ще се излъчи в сряда, отново в 20,30 часа. То се казва “Вечерта на “Ку-ку Бенд” и ще е посветено на музика, подобно на рубриката на “Часът на бенда”, която беше част от “Шоуто на Слави”. Ден по-късно, в същия час, е и второто предаване на Воденичаров. Първи гост във “Вечерта на...” ще е певицата Мария Илиева. В това предаване ще се дава възможност на зрителите да говорят и задават въпроси на специалния гост в студиото. Телевизията има и публицистично предаване, което се казва “Студио Хъ”. Доскорошните сценаристи на “Шоуто на Слави” също ще имат отделно предаване. То е “информационно-сатирично” и се казва “Шоуто на сценаристите”.

В ефира на телевизията на Трифонов има и журналистическо предаване, което е предвидено във вторник вечер и се казва “Вечерта на Иван Кулеков” и името му подсказва кой е водещ. През годините Кулеков представяше свои филми и репортажи в “Шоуто на Слави”. През 1996 г. Кулеков се опита да влезе в политиката, като се включи в надпреварата за президентските избори като вице на Христо Бойчев.

Скечовете, които правеха актьорите в шоуто по Би Ти Ви всеки понеделник, сега се отделят в собствено предаване, което ще се излъчва от 20,30 ч. и ще се казва “Вечерта на актьорите”.

Петъчната рубрика от старото предаване на Трифонов също прераства в предаване. “Вечерта на Северозапада” ще продължи да се води от Борис Солтарийски.

Във фейсбук профила си Трифонов обяви, че при повечето оператори зрителите могат да открият телевизията на 78-и канал.

“Ако не откривате “7/8 ТВ” във вашата телевизионна листа, рестартирайте приемниците си или сканирайте наново каналите. Ако пак не откривате “7/8 ТВ”, може да я потърсите на другите канали”, пише в публикацията. Там Трифонов дава следния пример:

“Абонатите на А1 може да откриете “7/8 ТВ” на канал 68, 79 или 232. На blizoo - на канал 232. Абонатите на bulsatcom може да намерите “7/8 ТВ” на канал 178 или на канал 321. При по-малките оператори телевизията също може да е на канал, различен от номер 78. Ако все още не откривате “7/8 ТВ” - обърнете се към вашия кабелен или сателитен оператор. “7/8 ТВ” не е платена телевизия, тя е безплатна и е подарък за зрителите, подчертаха от екипа.

 

В Софийския градски съд

„Няма такава държава” внася документи за регистрация

] На учредително събрание на “Няма такава държава” през октомври делегатите гласуваха декларация. Сред целите, включени в нея, е въвеждането на пряк избор на главния прокурор и на омбудсмана.
На учредително събрание на “Няма такава държава” през октомври делегатите гласуваха декларация. Сред целите, включени в нея, е въвеждането на пряк избор на главния прокурор и на омбудсмана.

Утре в 11 ч. “Няма такава държава” внася документите за регистрация в Софийски градски съд. Политическата сила на Слави Трифонов проведе учредително събрание на 5 октомври. По закон партиите подават молба за регистрация в СГС до три месеца след учредяването си.

Необходимите документи са: Учредителна декларация, протокол от учредителното събрание, устав на партията, списък, съдържащ трите имена, ЕГН, постоянен адрес. Освен това са нужни и подпис на не по-малко от 500 членове, списък, съдържащ трите имена, ЕГН и постоянен адрес на не по-малко от 2500 членове. Сред документите, нужни за регистрация е нотариално заверена декларация от ръководството на политическата партия за автентичността на документите, както и удостоверение за уникалност на името.

От “Няма такава държава” ще внесат над 1000 подписа повече от необходимите 2500 съобщиха пред “Труд” от партията.

На заседанието през октомври делегатите гласуваха учредителната декларация, приета още на 26 юли при събирането на Инициативния комитет.

В нея “Няма такава държава” се обяви за мажоритарна избирателна система, намаляване на броя на народните представители наполовина, реално въвеждане на дистанционно и електронно гласуване на изборите и референдумите, пряк избор от гражданите на директори на полицейски и областни районни управления, както и пряк избор на главния прокурор и на омбудсмана.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България