Славчо Атанасов ще води листата на "Обединени патриоти" в Пловдив

Председателят на комисията за култура и медии в 43-ото Народно събрание Славчо Атанасов ще води кандидат-депутатската листа на коалиция "Обединени патриоти - НФСБ, АТАКА и ВМРО" в 16-и МИР Пловдив-град за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 26 март.

След бившия кмет на Пловдив на второ място в листата на "патриотите" под тепетата е записан членът на националното ръководство на ВМРО и общински съветник Александър Сиди. За пловдивската листа на коалиция "Обединени патриоти" от ВМРО са номинирани още бизнесмените Александър Пецов и Петър Савчов, преподавателят в Медицински университет д-р Иван Црънчев и зам.-кметовете на район "Южен" Павел Милушев, Апостол Шопов и Димчо Петров, съобщи градският лидер на "воеводите" и кмет на "Южен" Борислав Инчев. Той е сигурен, че след предсрочните парламентарни избори коалицията "Обединени патриоти" ще е трета политическа сила в страната и бъдещо управление без нейните гласове в рамките на 44-ото Народно събрание невъзможно.

Реалната цел, която патриотите от града под тепетата са си поставили, е да вкарат поне двама депутати от Пловдив в новия парламент, в който според последни социолочески проучвания, цитирани от Борислав Инчев, НФСБ, АТАКА и ВМРО ще получат минимум 45 места.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика