Сладката Карън Гилън блести в новия Джуманджи

Преди две години “Джуманджи: Добре дошли в джунглата” рестартира деветдесетарския приключенски хит “Джуманджи” и положи основите на нов франчайз за цялото семейство. В основата беше Дуейн “Скалата” Джонсън. Сега мегазвездата се завръща в продължението “Джуманджи: Следващо ниво” (“Jumanji: The Next Level”).

В “Джуманджи: Следващо ниво” цялата банда отново се е събрала, но играта се е променила. Когато отново попадат в Джуманджи, за да спасят един от тях, групата открива, че нищо не е такова, каквото очакват.

Играчите се изправят срещу непознати и неизследвани части на играта и трябва да пребродят безплодни пясъчни пустини и снежни планини, за да намерят изход от най-опасната игра.

Персонажите на Дуейн “Скалата” Джонсън, Джак Блек и Кевин Харт и другите ще трябва да играят различни роли. А сладката Карън Гилън блести в женската роля.

Режисьор на “Джуманджи: Следващо ниво” (“Jumanji: The Next Level”) отново е Джейк Касдън (“Стъпвай тежко: Историята на Дюи Кокс”, “Палавата класна”, “Секс запис”, “Джуманджи: Добре дошли в джунглата”).

В ролите освен Дуейн Джонсън, Кевин Харт, Карън Гилън и Джак Блек, са още Алекс Улф, Мадисън Айсман, Морган Търнър, Сер‘Дариус Блейн, Ник Джонас, Дани ДеВито, Дани Глоувър, Рис Дарби, Колин Ханкс, Акуафина, Ашли Скот и др.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино