След сигнал във фейсбук заловиха нагъл крадец на домове в Банско

Банскалийка подаде сигнал и предупреждение във фейсбук,че нагъл крадец обикаля домовете в курортния град и краде посред бял ден. Тя публикува и снимки на изобретателния апаш, които били свалени от домашната охранителна видеокамера.

В поста си Нели Икономова написа и предупреждение към всички банскалии:

22815594_2034600749887130_6632102719092181010_n„На вниманието на всички банскалии! Системно от нашия дом установявахме кражби. Вчера бе поредната кражба. Снимката на крадеца е направена от нашите видеокамери. Този човек е безкрайно нагъл – влиза в дома ни през деня, дори и когато сме си вкъщи. Коронният му номер е, ако стопаните са си вкъщи и го видят, да попита дали отдавате квартира. Моля, ако някой го разпознае, да ни информира кой е той”.

Оказа се, че и полицията чете фейсбук и реагира веднага. Те за броени часове заловиха обирджията, който бил стар познайник и задържан многократно.

Той е от Несебър и срещу него има образувани няколко производства. Мъжът работи в зимния курорт. За времето, през което пребивава в Банско, е уличаван в редица домови кражби, всичките дребни. Крадецът бе задържан за 24 часа.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България