Служебното правителство ще разгледа промяна в бюджета на ДОО

Служебното правителство ще разгледа Проект на постановление за одобряване на допълнителен трансфер по бюджета на Държавното обществено осигуряване за 2017 г. Това предвижда седмата точка от дневния ред на програмата на кабинета за днешното редовно правителствено заседание. Вносител на предложението е служебният министър на финансите Кирил Ананиев.

Освен това, министрите от кабинета ще разгледат и Проект на постановление за изменение и допълнение на правилника за устройството и дейността на Министерството на вътрешните работи (МВР), чийто вносител е министърът на вътрешните работи Пламен Узунов.

Правителството се обсъди и Доклад за одобряване на позицията на Република България за участие в заседанието на Европейския съвет, което ще се проведе на 9 и 10 март 2017 г. в Брюксел. Негов вносител е министър-председателят Огнян Герджиков.

Министрите ще гласуват и Проект на решение за одобряване на стратегия за дейността на Българската банка за развитие. Предложението е с двама вносители – министърът на финансите Кирил Ананиев и този на икономиката Теодор Седларски.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика