Женски бой на паркинг: Рут Колева срещу служителка на Външно

Рут Колева

Певицата Рут Колева се оплака във фейсбук, че след спор пред гише за плащане на глоби на наказателен паркинг с мъж от арабски произход и съпругата му, поп звездата решила да ги снима "за спомен" при потеглянето на двойката с автомобила си, но в този момент жената слязла от возилото и я нападнала. Оказало се, че побойничката е служител на външно министерство и се хвали с това колко е важен постът й.

"Седя на опашка на наказателния паркинг в Подуене и чинно чакам да си платя глобичката и да си взема количката. По традиция пред мен има поне 6-7 човека, които чакат за същото с разликата, че на едно от гишетата се развива скандал между служители и една госпожа. Госпожата грубо отказва да си плати глобата и тя и мъжът и (арабин) започват да обясняват на английски колко ужасна е България, българите какви сме измамници и прочее. След няколко минути сипане на обиди аз не се сдържах и помолих учтиво господина да не генерализира българите и да спре да обижда. В тоя китен момент, жената започва да ме обижда с епитети като "Наркоманка", "Ти ще видиш", "Облечена си от втората употреба"(??!? След което ми показа часовника си и каза, че бил. струвал 30 бона) и прочее. На излизане аз тръгнах да снимам това симпатично семейство, ако не друго - то за спомен. А и защото имам право. Разбира се последвалото минава границите на всякакви общоприети норми - ЖЕНАТА СЛИЗА ОТ АВТОМОБИЛА И МЕ НАПАДА! С ЮМРУЦИ (шутове, скубане и тн). Пред свидетели. Аз в шок, звъня в полицията, която идва и не прави нищо (докато жената с мерцедеса започва да лъже и да обяснява как съм я наричала "ку*ва", и как щяло да ми се стъжни). Да споменавам ли, че това се случва пред охранителните камери? С цялата си наглост, тея двамата започват да обясняват на полицията как въпросният арабин (Адил Саид Ахмед ал Шанфари, а биячката е жена му - Деница) бил инвестирал 100 милиона в България, все едно това им дава право да бият хората... Трагедия. Сега съм в 5-о районно, насинена... Чакам да си подам жалбата и да видим дали в тая държава има капка справедливост", пише тя.

Става ясно, че съпругът наистина е инвеститор от Оман, а повереницата му - Деница Михайлова, наистина работи във Външно и е популярна като единствената жена от ромски произход в министерството.

"Шибан сириец”, „Отивай там, откъдето си дошъл, шибан терорист” – по този начин певицата Рут Колева обиждала съпруга на Деница Михайлова, която обяви пред БТВ, че двамата са били нападнати от изпълнителката.

„Ние бяхме жертви на расизъм от нейна страна”, каза в студиото на „Тази сутрин” познатата и от сериала „Стъклен дом” Михайлова.

Тя разказа, че заедно със съпруга си отишли към 19 часа на паркинга и попитали защо автомобилът им е бил преместен там. Междувременно Колева „видимо в неадекватно състояние” се намесила в разговора и започнала „да ръси на английски страхотни ругатни”. Обидила и Михайлова – казала й, че спи с мъже за пари.

Певицата започнала да снима двойката с телефона си. Двете жени се сдърпали за устройството, като Деница Михайлова заяви, че са пострадали ръката и рамото й, като се виждат щети по носените от нея гривна и часовник. Лицето на оманеца също било издрано.

Съпругата му не пропусна да отбележи, че той е един от големите инвеститори в банковия сектор у нас и че той много обича България, а думата „терорист” в наши дни е изключително обидна.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право