Сметната палата установи несъответствия в имуществените декларации на 375 лица на висши държавни длъжности (СПИСЪК)

Снимка: Архив

Сметната палата публикува списък със заключенията за несъответствие от извършените проверки на имуществените декларации, подадени от лицата, заемащи висши държавни и други длъжности през 2017 г.

Установени са:

- 147 заключения за несъответствия на лица, заемащи висши държавни и други длъжности, подали ежегодни декларации или уведомления през 2017 г.

- 128 заключения за несъответствие на лица, подали встъпителни и финални декларации за периода от 01 януари до 10 ноември 2017 г.

Проверката на имуществените декларации обхваща и техните съпруг/а, и ненавършили пълнолетие деца.

В случаите, когато е съставено заключение за несъответствие, председателят на Сметната палата уведомява изпълнителния директор на Националната агенция за приходите, за предприемане на действия по реда на глава четиринадесета или петнадесета от Данъчно-осигурителния процесуален кодекс, както и председателя на Държавна агенция "Национална сигурност", напомнят от одитната институция.

Пълните списъци:

Александър Георгиев Георгиев Директор на дирекция Национална агенция за приходите Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на 1/6 ид.ч. от урегулиран поземлен имот с площ от 792 кв.м., ведно с построените в имота двуетажна полумасивна жилищна сграда, полумасивна стопанска сграда и паянтова стопанска сграда в с. Бели мел, общ. Чипровци.

Ангел Георгиев Иванов Член на ръководен орган на политическа партия ПП "Комунистическа партия на България" Подал уведомление. Не е декларирал придобиване на дялове в "АИД Интернешънъл консултинг" ЕООД; "КИЛАЙТ КОНСУЛТИНГ" ООД и "НЮ МЕДИЯ СОЛЮШЪН" ООД, всички в гр. София, както и доходи от трудови правоотношения извън тези за заеманата длъжност в размер на 4 873 лв. и доходи от друга стопанска дейност в размер на 127 лв.

Ангел Пенчов Геров Кмет Община Пирдоп Не е декларирал придобиване на урегулиран поземлен имот с площ от 505 кв.м. в с. Чавдар, общ. Пирдоп.

Анелия Живкова Георгиева Заместник - кмет Столична община - район "Надежда" Подала уведомление. Не е декларирала доходи от друга стопанска дейност в размер на 8 463 лв.

Ася Велиславова Иванова Заместник - кмет Община Берковица Не е декларирала данни за съпруга - придобиване на дялове в новоучредено дружество "РУИВ-АНМЕН" ООД, гр. Берковица.

Атанас Стефанов Калчев Кмет Община Кричим Не е декларирал придобиване на дялове в "МАБУА" ЕООД, впоследствие преименувано в "КАСБУЛ" ЕООД, гр. Пловдив.

Бейзат Садък Яхя Председател на ОбС Община Венец Не е декларирал солидарно задължение по многоцелеви кредитен лимит в общ размер на 4 671 270 лв., в полза на юридическо лице, обезпечен с договорна ипотека върху свои собствени имоти - дворно място с площ от 750 кв.м., заедно с построените в него магазин от 102 кв.м., пивница от 107 кв.м., фурна от 104 кв.м. и складово помещение и навес от 153 кв.м. в с. Осеновец; дворно място с площ от 2 640 кв.м., заедно с фурна и работилница за производство и реализация на тестени закуски с разгъната застроена площ от 500 кв.м.; дворно място с площ от 255 кв.м., ведно с построената в него сграда, състояща се от сутерен и първи етаж с обща застроена площ от 398,2 кв.м., находящи се в с. Венец; битова сграда с площ от 124 кв.м. и административна сграда и склад в с. Осеновец, както и нива с площ от 5 дка в с. Венец, четири броя ниви с обща площ от 47,451 дка в с. Борци и четиридесет броя ниви с обща площ от 590,112 дка в с. Осеновец, общ. Венец.

Бейсим Руфад Расим Кмет Община Исперих Не е декларирал за себе си и съпругата доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в общ размер на 5 400 лв.

Бисер Стоянов Манолов Член на ръководен орган на политическа партия ПП "Движение България на гражданите" Подал уведомление. Не е декларирал доходи от друга стопанска дейност в размер на 3 040 лв., както за себе си и съпругата доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в общ размер на 12 851 лв.

Божидар Димитров Борисов Кмет Община Две Могили Не е декларирал придобиване на 1/2 ид.ч. от поземлен имот с площ от 469 кв.м. в с. Николово, общ. Русе.

Борислав Асенов Борисов Председател на ОбС Община Смядово Подал уведомление. Не е декларирал придобиване на употребяван лек автомобил "СУЗУКИ ГРАНД ВИТАРА 2.5", както и данни за съпругата - доходи от друга стопанска дейност в размер на 2 081 лв.

Борислав Николаев Бончев Директор ОДМВР - Габрово Подал уведомление. Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на употребяван лек автомобил "РЕНО СЦЕНИК".

Боян Владимиров Георгиев Заместник - кмет Община Аврен Не е декларирал придобиване на моторна яхта "Луизиана", Нс806.

Валентин Венциславов Евтимов Заместник - кмет Община Лом Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на употребяван лек автомобил "ФОЛКСВАГЕН ШАРАН".

Валентин Лазаров Кръстев Председател на ОбС Община Твърдица Подал уведомление. Не е декларирал доходи от друга стопанска дейност в размер на 2 479 лв., както и данни за съпругата - доходи от стопанска дейност като едноличен търговец в размер на 3 974 лв.

Васил Божидаров Цолов Кмет Столична община - район "Оборище" Не е декларирал доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в размер на 7 560 лв., както и доходи от други източници по чл. 35 от ЗДДФЛ в размер на 3 931 лв.

Васил Кръстев Сайменов Заместник - кмет Община Самоков Не е декларирал данни за съпругата - доходи от трудови правоотношения извън тези за заеманата длъжност в размер на 5 679 лв., както и доходи от друга стопанска дейност в размер на 320 лв.

Васил Лазаров Дамянов Председател на ОбС Община Лесичево Подал уведомление. Не е декларирал доходи от друга стопанска дейност в размер на 15 746 лв.

Венелин Найденов Найденов Директор на дирекция Национална агенция за приходите Не е декларирал данни за съпругата - доходи от правоотношения по договори за управление и контрол, включително с членовете на управителни и контролни органи на предприятия в размер на 38 960 лв., доходи от трудови правоотношения извън тези за заеманата длъжност в размер на 28 545 лв., както и доходи от друга стопанска дейност в размер на 1 222 лв.

Венера Райчева Аръчкова Заместник - кмет Община Смолян Не е декларирала данни за съпруга - придобиване на иглолистна гора с площ от 10,301 дка в с. Чокманово, общ. Смолян.

Венцислав Стоянов Иванов Заместник - кмет Община Павликени Не е декларирал данни за съпругата - доходи от друга стопанска дейност в размер на 3 400 лв.

Весела Николаева Лечева Народен представител Народно събраниe Не е декларирала доходи от други източници по чл. 35 от ЗДДФЛ в размер на 27 216 лв.

Веселка Венелинова Петкова Заместник - кмет Столична община - район "Нови Искър" Не е декларирала доходи от трудови правоотношения извън тези за заеманата длъжност в размер на 2 023 лв.

Виктор Василев Трифонов Главен секретар Комисия за публичен надзор над регистрираните одитори Подал уведомление. Не е декларирал данни за съпругата - доходи от друга стопанска дейност в размер на 7 301 лв.

Гавраил Борисов Забуртов Главен секретар Национална агенция за приходите Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на апартамент с площ от 83,24 кв.м. в гр. Смолян.

Ганчо Петков Карабаджаков Заместник - кмет Община Велико Търново Подал уведомление. Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на офис на две нива с разгъната застроена площ от 58 кв.м. в гр. Велико Търново.

Генчо Георгиев Иванов Директор ОДМВР - Ямбол Не е декларирал придобиване на нива с площ от 12,500 дка в с. Козарево, общ. Тунджа, впоследствие отчуждена.

Генчо Дойчев Герданов Кмет Община Копривщица Подал уведомление. Не е декларирал лизингово задължение за придобиване на лек автомобил "ТОЙОТА КОРОЛА".

Георги Василев Стаменов Кмет Район "Централен" - Пловдив Подал уведомление. Не е декларирал доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в размер на 4 500 лв.

Георги Григоров Григоров Директор ОДМВР - София Не е декларирал ипотекарно задължение по револвираща кредитна линия за инвестиционни цели в размер на 1 940 000 лв., в полза на юридическо лице, обезпечена с договорна ипотека върху поземлен имот с площ от 4 043 кв.м. в гр. София, в съсобственост с други физически лица.

Георги Михайлов Георгиев Член на ръководен орган на политическа партия ПП "Български социалдемократи" Подал уведомление. Не е декларирал доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в размер на 6 480 лв.

Георги Николаев Лесов Председател на ОбС Община Раковски Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на употребяван лек автомобил "ОПЕЛ КОРСА".

Георги Николов Недев Народен представител Народно събраниe Не е декларирал данни за съпругата - доходи от трудови правоотношения извън тези за заеманата длъжност в размер на 12 563 лв.

Гергана Ангелова Дончева Член на ръководен орган на политическа партия ПП "Български демократичен център" Подала ежегодна и финална декларации през 2017 г. Не е декларирала придобиване на дялове в "ГОЛДЪН ХОУМ" ЕООД, гр. София.

Даниела Димитрова Малешкова Народен представител Народно събраниe Не е декларирала данни за съпруга - придобиване на дялове в новоучредено дружество "Тракия строй ПЗ" ЕООД, гр. Септември.

Даниела Димитрова Николова Председател на ОбС Община Ветрино Не е декларирала данни за съпруга - придобиване на дялове в новоучредено дружество "ДИКОРА ГРУП" ООД, с. Момчилово, общ. Ветрино.

Даниела Йорданова Панайотова Заместник - кмет Район "Аспарухово" - Варна Не е декларирала дадено обезпечение - законна ипотека в размер на 56 000 евро върху апартамент с площ от 86,750 кв.м. в гр. Варна.

Дико Иванов Иванов Заместник - кмет Община Добричка Не е декларирал за себе си и съпругата дадено обезпечение - договорна ипотека в размер на 18 472 лв. върху две ниви с обща площ от 33,500 дка в с. Владимирово, общ. Добрич.

Димитър Германов Германов Кмет Община Приморско Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на дялове в новоучредено дружество "ЕКО ТЕРА ИНВЕСТ" ЕООД, гр. Бургас.

Димитър Григоров Шишков Народен представител Народно събраниe Подал ежегодна и финална декларации през 2017 г. Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на употребяван лек автомобил "ФОЛКСВАГЕН ТИГУАН".

Димитър Любенов Владимиров Заместник - председател Държавна агенция за българите в чужбина Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на дялове в новоучредено дружество "АР ТИ ДЖИ" ЕООД, гр. София.

Димитър Петров Сяров Член на ръководен орган на политическа партия ПП "Демократи за силна България" Не е декларирал данни за съпругата - доходи от друга стопанска дейност в размер на 5 787 лв.

Димитър Симеонов Сотиров Кмет Община Земен Подал уведомление. Не е декларирал придобиване на нива с площ от 1,256 дка и ливада с площ от 3,744 дка, в с. Марино поле, общ. Петрич.

Дурхан Мехмед Мустафа Член на ръководен орган на политическа партия ПП "Движение за права и свободи" Не е декларирал за себе си съпругата придобиване на овощна градина с площ от 9 дка в с. Черноград, общ. Айтос.

Ева Бойкова Душкова Член на контролен орган на политическа партия ПП "Български демократичен център" Подала уведомление. Не е декларирала доходи от трудови правоотношения извън тези за заеманата длъжност в размер на 4 157 лв.

Елена Стоянова Георгиева Член на контролен орган на политическа партия ПП "Земеделски съюз "Ал. Стамболийски"" Не е декларирала придобиване на дялове в новоучредено дружество "ИЧКОВ-ЖЕЛЕВ ЯМБОЛ" ООД, гр. Ямбол.

Елин Асенов Радев Кмет Община Доспат Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на дялове в "СЕВ ТРЕЙД" ЕООД, гр. Доспат.

Емил Аврамов Кало Член на ръководен орган на политическа партия ПП "АБВ" (Алтернатива за българско възраждане) Не е декларирал доходи от друга стопанска дейност в размер на 200 лв., както и данни за съпругата - доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество размер на 2 160 лв.

Емилия Христова Йорданова Заместник - началник Дирекция за национален строителен контрол Не е декларирала данни за съпруга - придобиване на дялове в "НЮ ФИЛМС" ООД, гр. София.

Ерджан Сабахтин Юсуф Председател на ОбС Община Маджарово Не е декларирал доходи от друга стопанска дейност в размер на 6 400 лв.

Ердинч Исмаил Хайрула Член на ръководен орган на политическа партия ПП "Движение за права и свободи" Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на пасище с площ от 6 000 кв.м. в с. Загорско, общ. Момчилград.

Жеко Маринов Жеков Председател на ОбС Община Долни чифлик Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на дялове в новоучредено дружество "ВЕ-ЕЛ 69" ЕООД и в "ЖЕКОВИ" ЕООД, гр. Долни чифлик.

Жельо Иванов Бойчев Народен представител Народно събраниe Не е декларирал данни за съпругата - доходи от прехвърляне на права или имущество в размер на 9 000 лв.

Здравко Асенов Димитров Заместник - кмет Община Неделино Не е декларирал доходи от трудови правоотношения извън тези за заеманата длъжност в размер на 1 959 лв., както и доходи от друга стопанска дейност в размер на 600 лв.

Здравко Димитров Димитров Областен управител Областна администрация - Пловдив Подал уведомление. Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на дялове в новоучредено дружество "ЧЕРИТА ГРУП" ЕООД, гр. Пловдив.

Злати Станев Златев Председател на ОбС Община Дългопол Не е декларирал придобиване на два броя ниви с обща площ от 6 дка в землището на гр. Дългопол.

Ивайло Йорданов Иванов Член на ръководен орган на политическа партия ПП "Български демократичен център" Подал уведомление. Не е декларирал доходи от правоотношения по договори за управление и контрол, включително с членовете на управителни и контролни органи на предприятия в размер на 23 066 лв.

Ивайло Кирилов Ивков Член Централна избирателна комисия Не е декларирал данни за съпругата - доходи от трудови правоотношения извън тези за заеманата длъжност в размер на 9 518 лв. и доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в размер на 6 925 лв.

Ивайло Петров Симеонов Кмет Община Елин Пелин Подал уведомление. Не е декларирал доходи от друга стопанска дейност в размер на 2 464 лв.

Иван Димитров Грънчаров Кмет Община Луковит Не е декларирал солидарно задължение по банков инвестиционен кредит в размер на 508 000 лв., в полза на юридическо лице, обезпечен с договорна ипотека върху пасище с площ от 4 384 кв.м., стопански двор с площ от 9 981 кв.м., заедно с построените в него масивни селскостопански сгради с обща застроена площ от 2 388 кв.м. и селскостопанска сграда с площ от 545 кв.м. в гр. Луковит, собственост на друго физическо лице.

Иван Димитров Димитров Председател на ОбС Община Харманли Подал уведомление. Не е декларирал доходи от друга стопанска дейност в размер на 6 566 лв.

Иванка Владимирова Сотирова Заместник - кмет Община Стара Загора Не е декларирала доходи от трудови правоотношения извън тези за заеманата длъжност в размер на 8 119 лв.

Илиян Костов Янчев Кмет Община Малко Търново Не е декларирал лизингово задължение за придобиване на лек автомобил "ФОРД ЕКОСПОРТ", както и данни за малолетния си син - придобиване на 1/2 ид.ч. от урегулиран поземлен имот с площ от 772 кв.м., ведно с построените в имота жилищна сграда с площ от 60 кв.м. и гараж с площ от 22 кв.м. в гр. Средец.

Илияна Донкова Дончовска - Бърдарска Заместник - кмет Община Борован Не е декларирала доходи от трудови правоотношения извън тези за заеманата длъжност в размер на 4 254 лв., както и данни за съпруга - придибиване на два броя ниви с обща площ от 14,997 дка в с. Борован, общ. Борован и доходи от друга стопанска дейност в размер на 466 лв.

Йордан Петров Йорданов Заместник - кмет Община Суворово Не е декларирал доходи от друга стопанска дейност в размер на 3 540 лв.

Йорданка Иванова Стоева - Йорданова Председател на ОбС Община Шабла Подала уведомление. Не е декларирала доходи от стопанска дейност като едноличен търговец в размер на 9 338 лв.

Калин Георгиев Гелев Кмет Община Сапарева баня Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на употребяван лек автомобил "ТОЙОТА РАВ 4".

Калоян Ангелов Илиев Кмет Община Ихтиман Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на лек автомобил "МЕРЦЕДЕС Е 220 ЦДИ".

Калоян Драгомиров Паргов Член на ръководен орган на политическа партия ПП "Българска социалистическа партия" Подал уведомление. Не е декларирал доходи от правоотношения по договори за управление и контрол, включително с членовете на управителни и контролни органи на предприятия в размер на 41 223 лв, както и доходи от трудови правоотношения извън тези за заеманата длъжност в размер на 6 340 лв.

Костадин Димитров Димитров Кмет Район "Тракия" - Пловдив Подал уведомление. Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на дялове в новоучредени дружества "ТРАКИЯ ПРО" ЕООД и "ВЕНДИНГ 24" ООД, гр. Пловдив.

Красимир Атанасов Кръстев Председател на ОбС Община Каварна Подал уведомление. Не е декларирал доходи от правоотношения по договори за управление и контрол, включително с членовете на управителни и контролни органи на предприятия в размер на 2 177 лв., както и доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в размер на 4 752 лв.

Красимира Пенева Анастасова Кмет Община Долни чифлик Не е декларирала данни за съпруга - придобиване на дялове в новоучредено дружество "АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ – ДЕА – 63 – Д-Р ДИМИТЪР АНАСТАСОВ" ЕООД, гр. Долни чифлик.

Красимира Янакиева Дянкова Заместник - кмет Община Аксаково Не е декларирала за себе си и съпруга доходи от друга стопанска дейност в общ размер на 2 895 лв.

Кунчо Димитров Гайдов Заместник - кмет Община Поморие Подал уведомление. Не е декларирал данни за съпругата - доходи от трудови правоотношения извън тези за заеманата длъжност в размер на 2 106 лв., както и доходи от друга стопанска дейност в размер на 840 лв.

Лъчезар Йорданов Петков Извънреден и пълномощен посланик МВнР - посолство на Република България в Чехия Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на дялове в новоучредено дружество "БО ФИЛМ" ЕООД, гр. София, както и доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в размер на 8 431 лв. и доходи от други източници по чл. 35 от ЗДДФЛ в размер на 491 лв.

Лъчезар Петков Яков Кмет Община Гулянци Не е декларирал придобиване на моторна лодка "См 1958" и моторна лодка "См 0784".

Любен Жеков Сивев Кмет Община Кайнарджа Не е декларирал за себе си и съпругата - право на ползване върху ниви с обща площ от 126,338 дка в с. Краново; ниви с обща площ от 12 дка в с. Полковник Чолаково и ниви с обща площ от 10,500 дка в с. Кайнарджа, общ. Кайнарджа, както и данни за съпругата - придобиване на дялове в новоучредено дружество "ЕДАСИС" ООД, с. Калипетрово, общ. Силистра, впоследствие отчуждени.

Любен Цветанов Виденов Член на ръководен орган на политическа партия ПП "Нова зора" Не е декларирал право на ползване върху апартамент с площ от 90,63 кв.м. и апартамент с площ от 49 кв.м. в гр. София.

Любка Божичкова Димитрова Заместник - кмет Община Радомир Не е декларирала доходи от трудови правоотношения извън тези за заеманата длъжност в размер на 5 462 лв., както и данни за съпруга - придобиване на дялове в новоучредено дружество "БЕР МАР" ЕООД, гр. Радомир.

Любка Веселинова Александрова Кмет Община Левски Подала уведомление. Не е декларирала придобиване на дялове в "ЗЛАТНО ЗЪРНО - ЛЕВСКИ" ООД, гр. Левски.

Любомир Алексиев Любомиров Член на ръководен орган на политическа партия ПП "Земеделски съюз "Ал. Стамболийски"" Не е декларирал придобиване на дялове в новоучредено дружество "ЕКСПОРТ МАРКЕТ" ООД, гр. София.

Маджид Реджеб Мандаджъ Председател на ОбС Община Стамболово Подал уведомление. Не е декларирал доходи от друга стопанска дейност в размер на 7 626 лв.

Маргарита Банова Давчева Член на ръководен орган на политическа партия ПП "Земеделски съюз "Ал. Стамболийски"" Не е декларирала данни за съпруга - придобиване на употребяван лек автомобил "СУБАРУ ФОРЕСТЕР".

Мариана Василева Кърковска Главен секретар Агенция за хората с увреждания Не е декларирала данни за съпруга - придобиване на дялове в новоучредено дружество "Делта ЕмЕсЕй" ЕООД, гр. София.

Мариана Тодорова Карагьозова - Финкова Съдия Конституционен съд Не е декларирала данни за съпруга - доходи от трудови правоотношения извън тези за заеманата длъжност в размер на 47 974 лв.

Марин Василев Рачев Кмет Община Септември Не е декларирал данни за съпругата - вземане към юридическо лице в размер на 40 000 лв.

Мария Асенова Добревска Заместник - кмет Община Брезник Подала уведомление. Не е декларирала доходи от друга стопанска дейност в размер на 1 600 лв. и доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в размер на 922 лв.

Мария Петрова Костадинова Заместник - кмет Община Свиленград Не е декларирала данни за съпруга - придобиване на дялове в "ПРОТЪР-К.К." ООД, както и преобразуването му в "ПРОТЪР -К.К." ЕООД, гр. Свиленград.

Мария Рашкова Шентова Председател на ОбС Община Пирдоп Не е декларирала доходи от трудови правоотношения извън тези за заеманата длъжност в размер на 12 868 лв., както и доходи от друга стопанска дейност в размер на 4 014 лв.

Мариян Александров Жечев Кмет Община Шабла Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на лек автомобил "СИТРОЕН Ц 3".

Методи Христов Чимев Кмет Община Дупница Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на дялове в "МАРТЕКС 2" ООД, както и преобразуването му в "МАРТЕКС 2" ЕООД, гр. Дупница.

Милен Атанасов Иванов Заместник - кмет Община Маджарово Не е декларирал доходи от друга стопанска дейност в размер на 5 988 лв., както и доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в размер на 540 лв.

Милен Дафинов Белчев Кмет Община Баните Не е декларирал данни за съпругата - вземане към физическо лице в размер на 37 000 лв.

Милен Павлов Дулев Кмет Община Белене Не е декларирал данни за съпругата - вземане към физическо лице в размер на 15 000 лв.

Минчо Боев Коралски Изпълнителен директор Агенция за хората с увреждания Не е декларирал придобиване на два броя ниви с обща площ от 34,029 дка в с. Черково, общ. Карнобат, както и данни за съпругата - придобиване чрез доброволна делба на 1/3 ид.ч. от поземлен имот с площ от 6 дка в с. Аврен, общ. Аврен.

Мирослав Ценков Паньов Председател на ОбС Община Георги Дамяново Декларирал доходи в размер на 5 000 лв., вместо 47 005 лв. от стопанска дейност като едноличен търговец, както и данни за съпругата - не е декларирал доходи от стопанска дейност като едноличен търговец в размер на 24 774 лв.

Младен Петров Червеняков Извънреден и пълномощен посланик МВнР - посолство на Република България в Черна гора Не е декларирал доходи от други източници по чл. 35 от ЗДДФЛ в размер на 28 712 лв., както и доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в размер на 1 350 лв.

Мустафа Фахри Ахмед Народен представител Народно събраниe Подал ежегодна и финална декларации през 2017 г. Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на дялове в новоучредено дружество "МАКСИМУМ 2016" ЕООД, гр. Кърджали.

Найден Хинков Късов Заместник - кмет Община Цар Калоян Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на дялове в "АКВА ТИНА" ООД, гр. Цар Калоян.

Нафие Еминова Бошнакова Заместник - кмет Община Сатовча Не е декларирала данни за съпруга - притежавани 6/12 ид.ч. от урегулиран поземлен имот с площ от 460 кв.м., заедно с построената в него двуетажна масивна жилищна сграда с площ от 100 кв.м. в с. Слащен, общ. Сатовча.

Незиха Ахмед Велиева Заместник - кмет Община Борино Подала уведомление. Не е декларирала доходи от друга стопанска дейност в размер на 3 376 лв.

Нехрибан Османова Ахмедова Кмет Община Венец Не е декларирала данни за съпруга - придобиване на дялове в новоучредено дружество "ОКСИН" ЕООД, с. Венец, общ. Венец.

Никола Руменов Стоянов Заместник - изпълнителен директор Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия Подал уведомление. Не е декларирал данни за съпругата - доходи от друга стопанска дейност в размер на 17 250 лв.

Николай Дочев Мишовски Директор на дирекция Национална агенция за приходите Подал уведомление. Не е декларирал задължение към физическо лице в размер на 10 000 лв.

Николай Иванов Ненков Директор ОДМВР - Търговище Подал уведомление. Не е декларирал доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в размер на 4 860 лв.

Николай Росенов Кожухаров Член на контролен орган на политическа партия ПП "Съюз на демократичните сили" Подал ежегодна и финална декларации през 2017 г. Не е декларирал учредено право на ползване върху апартамент с площ от 42,08 кв.м. в гр. Бургас.

Нина Кръстева Терзиева Заместник - кмет Община Болярово Не е декларирала доходи от друга стопанска дейност в размер на 4 941 лв.

Огнян Божинов Янчев Председател на ОбС Община Гулянци Не е декларирал за себе си и съпругата - договорна ипотека в размер на 55 400 лв. върху апартамент с площ от 57,57 кв.м. в гр. Плевен.

Панайот Василев Рейзи Кмет Община Созопол Не е декларирал придобиване на нива с площ от 17,691 дка и лозе с площ от 1,300 дка в с. Крушевец, общ. Созопол.

Петко Георгиев Николов Директор Патентно ведомство Не е декларирал данни за съпругата - доходи от други източници по чл. 35 от ЗДДФЛ в размер на 20 516 лв.

Петър Георгиев Кънев Народен представител Народно събраниe Подал ежегодна, финална и встъпителна декларации през 2017 г. Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на лек автомобил "БМВ Х 1 Х ДРАЙВ 18 Д".

Петър Димов Бояджиев Заместник - кмет Община Асеновград Не е декларирал придобиване на 1/2 ид.ч. от нива с площ от 6,098 дка и лозе с площ от 10,700 дка в с. Стамболово, общ. Стамболово.

Петър Иванов Петров Народен представител Народно събраниe Подал уведомление. Не е декларирал данни за съпругата - доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в размер на 4 013 лв.

Петър Костадинов Петров Заместник - областен управител Областна администрация - Пловдив Подал ежегодна, финална и встъпителна декларации през 2017 г. Не е декларирал притежавани ид.ч. от четири броя ниви с обща площ от 17,60 дка в с. Езерово, общ. Първомай, както и данни за съпругата - доходи от друга стопанска дейност в размер на 2 080 лв.

Петър Руменов Кънчев Член на контролен орган на политическа партия ПП "Съюз на демократичните сили" Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на лек автомобил "ФОРД ГРАНД Ц МАКС".

Петър Стоянов Петров Член Държавна комисия по сигурността на информацията Не е декларирал придобиване на нива с площ от 0,636 дка и 1/2 ид.ч. от нива с площ от 4,100 дка в с. Боерица, общ. Ихтиман.

Петър Цолов Николов Председател на ОбС Община Ловеч Подал уведомление. Не е декларирал доходи от друга стопанска дейност в размер на 4 981 лв.

Рад Георгиев Кавалджиев Заместник - кмет Община Мирково Не е декларирал данни за съпругата - право на ползване върху урегулиран поземлен имот с площ от 797 кв.м., заедно с построената в него еднофамилна жилищна сграда с площ от 75 кв.м. и селскостопанска сграда с площ от 34 кв.м. в с. Буново, общ. Мирково.

Росен Емилов Бъчваров Директор на дирекция Национална агенция за приходите Не е декларирал данни за съпругата - вземане към физическо лице в размер на 10 000 лв.

Румен Велев Христов Заместник - кмет Община Ботевград Подал уведомление. Не е декларирал данни за съпругата - доходи от друга стопанска дейност в размер на 10 873 лв.

Светла Захариева Боянчева Председател на ОбС Община Гълъбово Подала уведомление. Не е декларирала доходи от друга стопанска дейност в размер на 5 873 лв.

Светла Петрова Кирова Председател на ОбС Община Хайредин Подала уведомление. Не е декларирала придобиване на употребяван лек автомобил "ФОРД ФОКУС".

Светла Петрова Тодорова Член Комисия за енергийно и водно регулиране Не е декларирала придобиване чрез доброволна делба на 1/3 ид.ч. от нива с площ от 13,100 дка в с. Малки Вършец, общ. Севлиево, впоследствие отчуждена.

Севдалин Бойков Хъшинов Председател на ОбС Община Баните Подал ежегодна и финална декларации през 2017 г. Не е декларирал данни за съпругата - придобиване право на строеж за апартамент с площ от 39 кв.м. в гр. Пловдив.

Сезгин Рамис Галиб Председател на ОбС Община Дулово Не е декларирал придобиване на апартамент с площ от 69,13 кв.м. в гр. Дулово.

Селиме Мехмедова Кърджалиева Заместник - областен управител Областна администрация - Шумен Подала ежегодна и финална декларации през 2017 г. Не е декларирала за себе си и съпруга вземания към физическо лице в общ размер на 6 000 лв.

Спас Борисов Андреев Член на контролен орган на политическа партия ПП "Земеделски народен съюз" Подал уведомление и финална декларация през 2017 г. Не е декларирал вземания към юридическо лице в общ размер на 97 500 лв.

Стелиян Иванов Стоянов Председател на ОбС Община Генерал Тошево Подал ежегодна и финална декларации през 2017 г. Не е декларирал притежаван офис и клуб - кафе с обща застроена площ от 293,93 кв.м. в гр. Генерал Тошево.

Стефан Георгиев Кенов Народен представител Народно събраниe Подал уведомление. Не е декларирал данни за съпругата - доходи от друга стопанска дейност в размер на 40 246 лв.

Стефан Иванов Дедев Народен представител Народно събраниe Подал ежегодна и финална декларации през 2017 г. Не е декларирал данни за съпругата - притежаван апартамент с площ от 39,02 кв.м. в гр. Смолян.

Стефан Михайлов Христов Председател на ОбС Община Мъглиж Подал уведомление. Не е декларирал доходи от стопанска дейност като едноличен търговец в размер на 3 646 лв.

Татяна Дончева Тотева Член на ръководен орган на политическа партия ПП "Движение 21" Подала уведомление. Не е декларирала доходи от друга стопанска дейност в размер на 9 357 лв.

Татяна Иванова Димитрова Заместник - кмет Столична община - район "Възраждане" Не е декларирала данни за съпруга - доходи от трудови правоотношения извън тези за заеманата длъжност в размер на 4 504 лв.

Теодор Делков Шойлеков Председател на ОбС Община Карлово Не е декларирал за себе си солидарно и ипотекарно задължение и за съпругата ипотекарно задължение по инвестиционен банков кредит в размер на 100 000 лв., в полза на юридическо лице, обезпечен с договорна ипотека върху свой собствен недвижим имот - сграда за търговия с площ от 73 кв.м. в гр. Карлово.

Тодор Алексиев Тодоров Кмет Община Хайредин Не е декларирал придобиване на урегулиран поземлен имот с площ от 630 кв.м. в с. Хайредин, общ. Хайредин.

Тома Янков Томов Член на ръководен орган на политическа партия ПП "Европейска сигурност и интеграция" Подал ежегодна и финална декларации през 2017 г. Не е декларирал придобиване на дялове в новоучредено дружество "ГРИВИЦА" ЕООД, гр. София, впоследствие отчуждени, както и данни за съпругата - придобиване на дялове в новоучредено дружество "АЛЕЙНА С" ЕООД, гр. София.

Тошо Ангелов Пашов Заместник - кмет Район "Централен" - Пловдив Не е декларирал данни за съпругата - доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в размер на 7 560 лв.

Тунджай Османов Наимов Заместник - кмет Община Куклен Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на нива с площ от 6,203 дка в с. Моминско, общ. Садово.

Хатидже Идриз Алиева Председател на ОбС Община Търговище Не е декларирала данни за съпруга - придобиване на дялове в новоучредено дружество "ЕЛИТЕРА" ЕООД, гр. Търговище.

Цветан Борисов Топчиев Председател на ОбС Община Брегово Не е декларирал придобиване чрез доброволна делба на 1/3 ид.ч. от два броя ниви с обща площ от 15,275 дка, както и данни за съпругата - придобиване чрез доброволна делба на нива с площ от 11,165 дка и лозе с площ от 10,004 дка, всичките находящи се в землището на гр. Брегово.

Цветанка Петкова Йотина Кмет Община Мирково Не е декларирала придобиване на употребяван лек автомобил "ФОЛКСВАГЕН ГОЛФ", както и данни за съпруга - придобиване на нива с площ от 8,998 дка в с. Мирково, общ. Мирково, впоследствие отчуждена.

Цветелин Петков Цоков Заместник - кмет Община Луковит Не е декларирал данни за съпругата - солидарно задължение по договор за банков револвиращ кредит с размер до 400 000 лв. за оборотни средства, в полза на юридическо лице, обезпечен с договорна ипотека върху урегулиран поземлен имот с площ от 2 092 кв.м., поземлен имот с площ от 7,861 дка, заедно със сграда - склад със застроена площ от 919 кв.м. и поземлен имот с площ от 5,159 дка, заедно с две масивни сгради с площ от 702 кв.м. и от 716 кв.м., всичките в с. Румянцево, общ. Луковит, собственост на юридическото лице.

Цецко Любенов Иванов Член на ръководен орган на политическа партия ПП "Български демократичен съюз Радикали" Подал ежегодна и финална декларации през 2017 г. Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на дялове в новоучредено дружество "ИНВЕСТИНА" ООД, гр. Видин.

Юлиан Александров Мишев Заместник - кмет Община Симитли Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на дялове в новоучредено дружество "АЙЛЯК 3" ЕООД, гр. Симитли.

Юмер Юксел Хатиб Заместник - кмет Община Дулово Не е декларирал придобиване на нива с площ от 3,034 дка и 1/4 ид.ч. от три броя ниви с обща площ от 26,995 дка в с. Руйно, общ. Дулово.

Юрик Николов Мартинов Заместник - кмет Община Козлодуй Подал уведомление. Не е декларирал данни за съпругата - доходи от друга стопанска дейност в размер на 8 355 лв. и доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в размер на 675 лв.

Айлин Лютфи Дахилова - Василева Началник на политически кабинет Министерство на младежта и спорта Подала встъпителна декларация през 2017 г. Не е декларирала данни за съпруга - притежавани дялове в "ДЖИ ЕЛ ОИЛ" ЕООД, гр. София.

Александър Александров Пелев Член на контролен орган на политическа партия ПП "ВМРО - Българско национално движение" Подал финална декларация през 2017 г. Не е декларирал притежавани дялове в "КОМПАНИЯ ЗА ЛУКСОЗНО СТРОИТЕЛСТВО" ЕООД; "КОНСУЛТАНТСКО ДРУЖЕСТВО СОФИЯ" ЕООД и "ГАРАНЦИОННО ДРУЖЕСТВО СОФИЯ" ЕООД, гр. София.

Александър Георгиев Урумов Ръководител връзки с обществеността Министерство на отбраната Подал встъпителна декларация през 2017 г. Не е декларирал данни за съпругата - притежавани дялове в "КЪНТРИСАЙД БГ" ЕООД, гр. Брацигово.

Анатолий Методиев Величков Заместник - министър Министерство на отбраната Подал встъпителна декларация през 2017 г. Не е декларирал данни за съпругата - притежаван гараж с площ от 18,43 кв.м. в гр. София.

Андон Димов Дончев Народен представител Народно събрание Подал встъпителна декларация през 2017 г. Не е декларирал данни за съпругата - притежавани дялове в "ПРО МАРИН 14" ЕООД, гр. Варна.

Асен Петров Кирицов Заместник - кмет Община Банско Подал встъпителна декларация през 2017 г. Не е декларирал данни за съпругата - притежавани идеални части от десет броя ниви с обща площ от 25,325 дка; четири броя ливади с обща площ от 7,651 дка; три броя пасища с обща площ от 3,842 дка и гори с площ от 2,5 дка, всичките находящи се в землището на гр. Банско, както и дялове в "КИРИЦ" ЕООД, гр. Банско.

Атанас Иванов Кундурджиев Служебен заместник - министър Служебно правителство - Министерство на здравеопазването Подал встъпителна и финална декларации през 2017 г. Не е декларирал за себе си и съпругата - притежаван гараж с площ от 19,80 кв.м. в гр. София.

Атанас Йорданов Енгьозов Член на ръководен орган на политическа партия ПП "Движение България на гражданите" Подал финална декларация през 2017 г. Не е декларирал притежавани дялове в "Център за професионално обучение "Развитие"" ООД, гр. София.

Биляна Ангелова Тодорова Заместник - кмет Община Берковица Подала встъпителна декларация през 2017 г. Не е декларирала данни за съпруга - притежаван имот с площ от 1 500 кв.м., ведно с построена в него жилищна сграда в с. Бързия, общ. Берковица и нива с площ от 880 кв.м. в землището на гр. Берковица.

Блага Михайлова Димитрова Заместник - кмет Община Чирпан Подала встъпителна декларация през 2017 г. Не е декларирала данни за съпруга - притежавани два броя ниви с обща площ от 2,750 дка и лозе с площ от 0,950 дка в с. Голям дол, общ. Братя Даскалови.

Божанка Петрова Богданова Член на ръководен орган на политическа партия ПП "ПК - Тракия" Подала встъпителна декларация през 2017 г. Не е декларирала данни за съпруга - притежаван лек автомобил "ФОЛКСВАГЕН ПАСАТ".

Боряна Владимирова Христова Служебен з

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България