Смут във „Фермата“ заради среднощните кражби

Четири от отпадналите жени от „Фермата“ - Христина, Радилена и близначките Ива и Йоана, получиха втори шанс да се върнат в играта за 100 000 лева. Коя от тях ще има възможността да заживее отново в пределите на стопанството, ще стане ясно в неделя, когато на арената ще се проведе дуел между тях.

Междувременно „партизанките“, каквото кодово име получиха момичетата, живеят инкогнито в една от къщите на дуелистите и крадат храна от запасите на бившите си съфермери. Именно среднощната им инвазия през първата вечер на престоя им остави редовните участници без няколко парчета пастърма, без мляко и без част от кухненските им съдове.

Макар някои от бившите им съфермери вече да заподозряха, че някъде в пределите на стопанството има неканени гости, най-вероятно отпаднали участници,  тазседмичните ратаи Симеон и Роси се оказаха набедени за кражбите. Емигрантите са сериозно недолюбвани напоследък в шоуто и веднага бяха посочени като евентуалните пакостници, които се опитват да вгорчат живота на останалите.

Според IT търговеца Жоро, Симеон изпълнява тайна задача, за да не отидат двамата с Роси на дуел в неделя. Съмненията на музиканта Дидо също се насочиха към секссимвола на „Фермата“. Лесовъдката Милена пък се учуди как нито един от ратаите не е чул нищо, докато се е провеждала инвазията в дома им.

Въпреки че никой от фермерите все още не е напълно сигурен какво се случва и кой точно е виновникът, всички много се изнервиха от поредната вечер на пребъркване и отмъкване на провизиите им. Роман дори обяви, че като стане ясно кой е крадецът, със сигурност ще му излезе през носа.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл