Смядово се състезава за "Най-добри в местното управление"

Смядово

Община Смядово, Шуменско, е поканена да вземе участие в Международния форум „Постижения 2019“, съобщи кметът Иванка Петрова. На 12 април ще бъдат оповестени победителите в съревнованието „Най-добри в местното управление" и ще бъде публикуван Регистър на 100 лидери, показали последователна активна работа за привличане на инвестиции в икономическата и социална сфера, и създаването на положителен имидж на района. Ще бъдат връчени и престижни награди.

Това е конкурсна процедура, в която след внимателен подбор определени кандидати са поканени да вземат участие в съревнованието „Постижения - 2019. Върхови постижения в местното самоуправление. Иновативни кметове“, оповестява Петрова в профила си във фейсбук. Ако след разглеждането на документацията, община Смядово получи положително решение, като част от форума ще се състои специална церемониална сесия, по време на която ще бъдат презентирани нейни иновационни и инвестиционни проекти.

"Самата покана да вземем участие в подобна конкурсна процедура е огромно признание за Община Смядово. Това не би било възможно, без вашата всеотдайна подкрепа", обръща се с благодарност към гражданството Петрова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони