Снегът затвори пътища и спря влакове в Североизтока

Ограничено е движението на МПС над 12 тона по път ll-21 Русе-Силистра поради снегонавявания, съобщиха от АПИ.

Затворен за всички видове автомобили е път I-2 Варна-Шумен от Неофит Рилски до границата с област Шумен и по път III-207 Ветрино-Добротич поради снегопочистване.

Снегът спря и два влака в Североизточна България тази сутрин. БДЖ отмени сутрешният бърз влак Русе–Варна (№9621), който по разписание заминава от гара Русе в 06:00 ч. и сутрешният бърз влак Варна–Русе (№9620), който по разписание заминава от гара Варна в 09:54 ч.

Всички пътници, които желаят да пътуват от Варна до Русе и обратно, могат да ползват обходен маршрут с влаковете, преминаващи през Горна Оряховица.

Възстановено е движението на всички МПС по пътя пътен възел "Петолъчката" - Карнобат - Айтос - Ветрен, като в участъка преди разклона за село Искра, поради намалена видимост и стеснение на участъка, скоростта е ограничена до 40 км.

Възстановено е движението на всички МПС без ограничения по Югозападния обход на Карнобат, Ришки проход и Провадия-Айтос. Отпада ограничението за движение на МПС над 12 т по АМ "Тракия" от п.в. "Зимница" до Бургас. Има ограничение на скоростта до 80 км/ч. Отпада ограничението за МПС над 12 т по пътя Варна-Добрич.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България